Sari direct la conținut

Faze Tari: Peste 200 de gospodarii din Anglia s-au incalzit cu…bere; Copii de noua ani, exmatriculati pentru ca vindeau canabis la scoala; Peste 100 de femei bete s-au luat la bataie din cauza unui stripper

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Colaj foto
Faze Tari, Foto: Colaj foto

Peste 200 de gospodarii din Anglia s-au incalzit cu…bere. O fabrica de bere din Suffolk, Anglia, a transformat miercuri deseuri provenite din fabricarea berii sale in biogaz, producand astfel energie pentru incalzirea si pregatirea meselor in 235 gospodarii. Proiectul fabricii de bere Adnams din Southwold, realizat in parteneriat cu British Gaz, consta in transformarea in gaz a reziduurilor de orz din fabricarea berii. Biogazul produs a fost introdus miercuri in retea. Potrivit fabricii de bere, fiecare gospodarie foloseste pentru incalzire si la bucatarie echivalentul deseurilor rezultate din procesul de fabricatie a 340 l de bere. Cu timpul, unitatea de biogaz va produce energie verde pentru functionarea fabricii de bere si a camioanelor sale, introducand 60% din gazul produs in reteaua nationala. Deseurile de la uzina de biogaz pot fi folosite apoi de agricultori,ca ingrasamant pentru cultura orzului, din care se face berea. Productia de biogaz permite eliminarea surselor de energie fosile (gaz, carbune, petrol), care produc gaze cu efect de sera, scrie Libertatea.

Are 50 kg si i s-a spus ca este prea grasa pentru a fi model. Natasha, in varsta de 22 de ani, a fost informata ca este prea grasa pentru a defila pe catwalk, desi ea cantareste 50 de kg. Ea este model pentru Marks & Spencer si i s-a spus ca nu va ajunge niciodata pe catwalk pentru ca are sani. „Te preseaza sa fii slab. Trebuie sa fii extrem de tare atat fizic cat si psihic. Eu am o inaltime 1,75 si cantaresc 50 de kg, dar chiar si asa, ei m-ar fi vrut si mai slaba. Pentru unele fete este usor ca sunt slabe din nastere, insa pentru celelalte e foarte greu, isi numara fiecare calorie. Cand stateam in Londra eram cantarita si masurata in fiecare saptamana” a povestit, suparata, Natasha. Fata a plecat de la agentia la care lucra de cand avea 18 ani si sustine ca se simte mult mai bine si duce o viata mai sanatoasa, anunta Cancan.

Antrenament pentru dansul la bara in centrul New York-ului. Dansul la bara este o arta. Cel putin, asta au incercat mai multi americani sa demonstreze in centrul New York-ului. Nu a fost nevoie de mai mult pentru ca trecatorii sa ramana pur si simplu hipnotizati. Acrobatii s-au antrenat pentru Campionatul American de dans la bara. Impresionati de miscarile talentatilor tineri, oamenii i-au incurajat cu ropote de aplauze, informeaza Click.

Copii de noua ani, exmatriculati pentru ca vindeau canabis la scoala. Patru copii de la o scoala din Burnley, Anglia, au fost exmatriculati dupa ce s-a descoperit ca micutii in varsta de noua ani vindeau canabis. Profesorii au observat comportamentul ciudat al celor patru elevi de la Cherry Fold Community Primary School si i-au urmarit in pauze. Atunci au descoperit ca baietii vindeau canabis in curtea scolii. Parintii copiilor au fost chemati imediat, iar in urma hotararii consiliului profesoral, elevii au fost exmatriculati. Mamele unuia dintre baieti a declarat, citata de cotidianul Lancanshire Telegraph, ca micutul ei ii spusese ca unii copii sunt fortati sa vanda droguri, pentru a face rost de bani pe care ulterior ii dadeau unor gasti din zona, dar ca nu ar fi crezut ca poate fi vorba si de copilul ei, scrie Libertatea.

O americanca beata si-a „parcat” masina intr-o spalatorie. O femeie din Arkansas, Statele Unite ale Americii, a intrat cu masina intr-o spalatorie din cauza consumului excesiv de alcool. Femeia nu a mai apucat sa franeze si a trecut cu masina prin vitrina unei spalatorii. Din fericire, nimeni nu a fost ranit deoarece la momentul repsectiv spalatoria era goala si masinile de spalat au amortizat socul impactului. Petrecareata a recunoscut in fata politistilor care au arestat-o ca este beata, anunta Cancan.

Strada pe care se nasc doar gemeni. Pe strada Los jimaguas din cartierul Buena Vista al capitalei cubaneze, Havana, se nasc numai gemeni. Acest lucru se intampla de ani de zile, insa nimeni nu poate sa explice de ce. Strada 68-A, din Havana, a fost redenumita Los jimaguas, ceea ce in dialect local inseamna Gemenii, deoarece locuitorii acesteia aduc pe lume doar perechi de copii identici. Fenomenul se intampla de multa vreme, gemenii avand deja varste intre trei si 62 de ani. 52 de perechi populeaza cartierul. Rezidentii cred ca o explicatie ar putea fi ca apa din zona favorizeaza nasterea de gemeni, sau ca sub terenul pe care se afla casele lor ar exista un magnet, ori energii, ce atrag „perechile”. Astfel de explicatii, care mai de care mai fanteziste, au aparut, insa expertii nu au validat nici una dintre ele. Faimoasa strada din cartierul Buena Vista a fost propusa sa intre in Cartea Recordurilor pentru numeroasele sale perechi de gemeni, informeaza Click.

Peste 100 de femei bete s-au luat la bataie din cauza unui stripper. Mai multe femei s-au luat la bataie, zilele trecute, in Nanaimo, Canada, din cauza unui stripper. Cinci dintre acestea, care ar fi pornit scandalul, au fost arestate de autoritati. Potrivit editiei electronice a publicatiei Calgary Herald, mai mult de 100 de femei au participat la un fel de petrecere, a carei atractie era un barbat care facea striptis. Dupa ce au baut peste masura, doamnele si domnisoarele s-au luat la bataie, fiind nevoie de interventia Politiei pentru a calma spiritele. Se pare ca barbatul, imbracat in politist, a inceput sa se dezbrace pe ritmurile muzicii, in jurul orei 10 seara, iar femeile din randurile din spate s-au enervat ca nu il vedeau foarte bine si au inceput sa le imbranceasca pe acelea din primele randuri. De aici s-a iscat un scandal, care nu a fost stins decat cand au intervenit autoritatile, care le-au arestat pe doamnele si domnisoarele care ar fi dat startul scandalului, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro