Sari direct la conținut

Faze Tari: Razbunarea cruda a unui bibliotecar pe fosta iubita: i-a trimis la usa zeci de barbati dornici de sex; Omul fara fata s-a insurat cu femeia fara piele; Au existat telefoane mobile inca din anul 1938? Cine este femeia care l-a folosit?

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Razbunarea cruda a unui bibliotecar pe fosta iubita: i-a trimis la usa zeci de barbati dornici de sex. Kenneth Kuban, un barbat de 61 de ani din Statele Unite ale Americii, a ales sa se razbune pe fosta sa iubita, de 64 de ani, trimitandu-i la usa zeci de barbati din toate colturile tarii, dornici de „sex fara obligatii cu o femeie de varsta a treia”.. Kuban, care lucreaza la Biblioteca Congresului american, a postat un anunt fals pe craiglist.com, in sectiunea dedicata intalnirilor, in numele fostei sale iubite, scrie realitatea.net.

Au existat telefoane mobile inca din anul 1938? Cine este femeia care l-a folosit? O femeie imbracata intr-o tinuta specifica anilor ’30 apareintr-un filmulet in timp ce vorbeste la telefon. Inregistrarea a fost facuta in anul 1938, la o fabrica din SUA. Potrivit „Daily Mail”, misterul femeii care vorbea la telefonul mobil in anul 1938 a fost rezolvat. Un utilizator Youtube sustine ca femeia din inregistrare este strabunica lui, Gertrude Jones, care, la acea vreme, avea 17 ani, scrie Click.

Furt-record din cotete. Perchezitii la gainari. Doi hoti de pasari au fost prinsi in judetul Dambovita, cu ajutorul unui caine politist. Gainarii au furat 17 oratanii azi-noapte. Alti opt hoti au fost prinsi dupa ce au golit de bunuri gospodarii din trei sate. Furturile de gaini i-a disperat pe localnicii din municipiul Moreni. Drept urmare, pentru a pune mana pe ei, politistii au hotarat sa apeleze la un caine de urma, special antrenat sa dea de urma unor persoane cautate, scrie EVZ.

A vrut doar o partida de sex, dar a avut parte de o mare surpriza. Un barbat in varsta de 41 de ani si-a aranjat o partida de amor cu o tanara de 16 ani, cunoscuta pe Facebook. Insa in loc de sex, acesta a avut parte de cu totul altceva, scrie Daily Mail. Cei doi au fixat ca loc de intalnire o casa abandonata din centru orasului Indianapolis, pe motiv ca fata trebuie sa ajunga la o petrecere acolo. Insa, in timp ce o astepta, barbatul a fost atacat de 2 prieteni ai fetei, care i-au furat portofelul, cheile de la masina si telefonul mobil, scrie antena3.ro.

Omul fara fata s-a insurat cu femeia fara piele. In sfarsit, a rasarit soarele si pentru el! Dallas Wiens, care a ramas fara fata in urma unui accident ingrozitor, s-a insurat. Primul om caruia i s-a facut un transplant total de fata are o sotie la fel de incercata de soarta. Cazul americanului Dallas Wiens, de 27 de ani, a socat lumea dupa nenorocirea care l-a lovit in 2008, cand a atins cu capul, din greseala, firele de inalta tensiune, scrie Click.

Sotul a parasit-o dupa ce s-a uitat la aceste fotografii. „Si-a pangarit trupul. Nu mai poate fi sotia mea”. Cand s-au casatorit credeau ca vor sta toata viata impreuna, dar s-au inselat. Vietile lor, sperantele lor s-au schimbat, iar atunci cand stateau singuri impreuna, pareau doi straini, care coabiteaza. Pentru ca simtea nevoia unei schimbari, aceasta tanara s-a gandit sa isi scrie povestea vietii ei… pe piele. Sotul nu stia despre aceasta noua pasiune a sotiei sale, insa in momentul in care a vazut imaginile, a rabufnit, scrie antena3.ro.

Prostia doare. Cele mai nereusite operatii estetice. O multime de femei isi fac operatii estetice fara sa aiba nici cea mai mica nevoie. Soarta pare sa le faca in ciuda unora dintre ele. Rezultatele celor mai nereusite operatii estetice le puteti vedea in urmatoarele imagini, scrie EVZ.

Scene de cosmar in Taiwan. Un nor sub forma de tsunami a acoperit orasul. Aceste imagini, publicate pe Live Leak, arata un fenomen mai rar intalnit si cat se poate de inspaimantator: un nor urias acopera treptat orasul Taipei din Taiwan, asemeni unui tsunami, scrie stirileprotv.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro