Sari direct la conținut

Faze Tari: S-a inventat spray-ul care miroase a groapa de gunoi! Ghici la ce foloseste; Un barbat din Anglia a aruncat la gunoi biletul de 2 milioane de euro la loto. Sotia l-a salvat; Incomparabilul – cum arata si cat costa cel mai scump colier din lume

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Colaj foto
Faze Tari, Foto: Colaj foto

S-a inventat spray-ul care miroase a groapa de gunoi! Ghici la ce foloseste. Mirosurile frumoase ne ingrasa! Un miros frumos de paine proaspat coapta sau de friptura face o pofta nebuna de mancare. O duhoare ingrozitoare face sa dispara si apetitul celui mai mare mancau. De la aceasta constatare au pornit cei care au inventat spray-ul de slabire. Este vorba de spray-ul Stink Yourself Slim, care miroase a groapa de gunoi, costa 29,99 lire (circa 157 lei) si este produs de o fabrica din Marea Britanie. „Imput bucataria cu spray urat mirositor, de cate ori mi-e foame, si imi piere cheful de mancare”, spune britanica Alex Fontaine, care a slabit deja 10 kilograme datorita noii inventii, scrie Click.

A dansat gol pe masina si va sta 10 ani la puscarie. Ca bonus, primeste si 2.000 de lovituri de bici. Un tanar saudit si trei prieteni de-ai sai au fost condamnati la ani grei de inchisoare si mii de lovituri de bici, pentru o fapta pe care morala islamica o considera a fi o infractiune extrem de grava. Un barbat din Arabia Saudita a fost condamnat la 10 ani de inchisoare si 2.000 de lovituri de bici, dupa ce autoritatile au vizionat un film care il infatiseaza pe acesta dansand gol pe capota unei masini. Nu a scapat nepedepsit nici cel care a realizat filmarea, acesta primind 7 ani de inchisoare si 1.200 de lovituri de bici, noteaza RTV.

Incomparabilul – cum arata si cat costa cel mai scump colier din lume. Avand denumirea „L’Incomparable”, cel mai scump colier din lume a fost expus la un magazin de bijuterii din Singapore. Pretul sau exorbitant reflecta pasiunea asiaticilor pentru achizitia de pietre pretioase si capricii costisitoare. Cel mai scump colier din lume, in valoare de 55 milioane de dolari, va fi scos la vanzare, in cadrul Singapore JewelFest, care se va desfasura intre 11 – 20 octombrie. Colierul din aur roz „L’Incomparable”, ornat cu 90 de diamante albe de 230 de carate, are un pandantiv cu un diamant perfect de peste 407 carate si este creatia companiei de lux Mouawad, informeaza realitatea.net.

Au gasit un tablou banal si vechi de 500 de ani in seiful unei banci! Cand l-au studiat cu atentie au inlemnit! Ce au descoperit. Un portret considerat „pierdut sau chiar inexistent”, atribuit lui Leonardo da Vinci, a fost autentificat, au anuntat expertii italieni, care considera ca aceasta opera de arta a fost realizata intr-adevar de celebrul geniu al Renasterii italiene. Profesorul Carlo Pedretti, cel mai important expert in opera lui Leonardo da Vinci, a ajuns dupa trei ani si jumatate de cercetari asidue la concluzia ca portretul Isabellei d’Este a fost pictat intr-adevar de acesta, scrie Cancan.

Un barbat din Anglia a aruncat la gunoi biletul de 2 milioane de euro la loto. Sotia l-a salvat. Un britanic a aruncat la gunoi un bilet la loto castigator al merelui premiu. Un britanic a aruncat la gunoi un bilet la loto castigator al merelui premiu. „Daca il lasam la gunoi, pierdeam toti acesti bani. Ar fi fost ingrozitor” a explicat sotia. Richard ii multumeste acum nevestei ca a reparat gafa facuta de el, noteaza stirileprotv.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro