Sari direct la conținut

Faze Tari: S-au luat la intrecere in fundul gol; O insula din Pacific a ramas fara bani dupa ce singura banca a fost jefuita; Vrei sa scapi de trecut? Ia-ti un sicriu si… "inmormanteaza-te" de viu; O fata din Marea Britanie poate muri daca se piaptana. Afla de ce; A fost inventata pielea antiglont

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Colaj foto
Faze Tari, Foto: Colaj foto

S-au luat la intrecere in fundul gol. In costumul lui Adam si al Evei, alergatorii s-au grupat pe categorii de varsta si s-au luat la intrecere pe o distanta de cinci kilometri, bucurandu-se de briza marii, care le ajungea pe fiecare centimetru de piele. „Cred ca tocmai libertatea pe care o simtim atunci cand suntem dezbracati ne place atat de mult. Ne simtim ca niste copii mici, care alearga de colo-colo”, a explicat o participanta, citata de site-ul www.cnews.ca. Potrivit organizatorilor, aproape 90% dintre participantii la Cursa in Fundul Gol din Vancouver sunt barbati. „Barbatii se simt mult mai bine dezbracati decat femeile. Chiar si eu am intampinat dificultati cand am incercat sa-mi conving prietenele sa participe la cursa”, a povestit unul dintre organizatori, scrie Cancan.

O insula din Pacific a ramas fara bani dupa ce singura banca a fost jefuita. Culmea jafului! Insula Aitutaki (sau Araura) din arhipelagul Cook, din Pacific, a ramas fara fonduri dupa ce singura ei banca a fost jefuita de hoti. Acestia au furat aproape toti banii in numerar gasiti in seifuri, aproximativ 116.000 de euro. Desi suma nu este foarte mare, primarul din Aitutaki a declarat ca acesti bani reprezentau toate economiile celor apoape 2200 de locuitori ai insulei. Politia din Aitutaki investigheaza acum jaful fara precedent din istoria Araurei. Niciun localnic nu se afla printre suspecti, anunta Click.

Vrei sa scapi de trecut? Ia-ti un sicriu si… „inmormanteaza-te” de viu! Thailandezii au o modalitate ciudata de a scapa de probleme, de a uita trecutul si greselile comise pentru a incepe de la zero. Isi organizeaza propria inmormantare si… participa la ea, pe post de persoana decedata. Conform Reuters, la cateva zeci de kilometri de Bangkok sunt preoti care organizeaza si oficializeaza astfel de inmormantari in gluma. Cei care vor sa treaca prin bizara terapie isi iau sicrie si toate cele necesare inmormantarii iar mai apoi are loc slujba ce poate fi organizata in grup, pentru mai multi „morti-vii” sau separat, pentru fiecare in parte. Soborul de preoti tin o slujba normala, dupa care, iau o foaie de hartie ce are pe o parte scrise greselile si problemele „decedatilor” pe care o apropie de corpul celui din sicriu. Apoi o intorc pe partea alba si o ridica spre cer, semnificand astfel ca trecutul a fost sters si persoana respectiva poate sa o ia de la zero, informeaza Libertatea.

Au cheltuit 17.000 de euro pe mofturile cainilor lor. Karen Chamberlain, de 49 de ani, si sotul ei, Peter, de 48 de ani, isi cresc cei sase caini de parca ar fi copiii lor. Ba mai mult, ei se refera la buldogii Lady Lola, Princess Tia, Baby Grace, Angel Star, Scarlet Sky si Lil Belle drept „copiii blanosi” cu care le-a fost binecuvantata casa. In aceste conditii, cei doi englezi nu se uita la bani cand vine vorba de cei sase caini, pe care ii hranesc doar cu mancare organica si carora le dau sa bea numai apa minerala si ceai cu lapte. Rasfatatele animale au propriul lor dressing, in care se afla zeci de fuste, coroane, aripi de ingeras si alte accesorii, care de care mai colorate, pentru a fi cat mai cochete cand ies la plimbare, scrie Cancan.

O avocata si-a intepenit masina de fite in ciment proaspat! Femeia a incercat sa-si intoarca masina in directia opusa si s-a trezit cu aceasta blocata in cimentul abia pus pe un drum din Houston, Texas. Muncitorilor nu le-a venit sa creada cum femeia a ignorat complet semnele de circulatie si a ramas cu luxosul vehicul (Lexus), de 700.000 de lire, intepenit. Incidentul s-a intampat astazi, in jurul orei 8.30 dimineata, si datorita multimii de martori care a asitat la scena, vestea s-a raspandit repede pe Internet, generand foarte multe rasete, informeaza metro.co.uk. In cele din urma, polita a fost chemata in ajutorul femeii aflate la volan, deoarece ea a refuzat sa iasa si sa-si strice pantofii, anunta Click.

O fata din Marea Britanie poate muri daca se piaptana. Afla de ce! La numai 13 ani, Megan Stewart, o fata din Marea Britanie, sufera de o boala extrem de rara, care ii pune viata in pericol. Aceasta risca sa moara de cate ori se piaptana. Totul a inceput in urma cu trei ani, in timp ce mama ei o pieptana. Megan s-a invinetit la fata, dupa care a lesinat, ramanand inconstienta 20 de minute. Dupa nenumarate analize si teste, medicii au reusit sa descopere care este afectiunea de care sufera copila. Este vorba despre un sindrom ciudat care face ca electricitatea statica ce se acumuleaza sa o lase fara suflare pe micuta. De aceea, Megan se piaptana foarte rar si atunci numai in pozitie orizontala, cu miscari cat mai putine si mai lente, informeaza Libertatea.

A fost inventata pielea antiglont. O echipa de cercetatori olandezi a creat un material de zece ori mai rezistent decat otelul, care, combinat cu pielea umana, devine antiglont. Materialul a fost confectionat cu ajutorul unor proteine din lapte de capra asemanatoare cu acelea din panza de paianjen. Obiectivul cercetatorilor este de a inlocui keratina – proteina care ofera rezistenta pielii noastre – din pielea umana cu proteinele din panza de paianjen, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro