Sari direct la conținut

Faze Tari: Serviti, va rog, o cafeluta cu girafa; Tabloidul britanic The Sun: In Romania sunt cele mai sexy femei militar; Captura de "Cartea Recordurilor". Au prins un rechin de 600 kg  

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Colaj foto
Faze Tari, Foto: Colaj foto

Serviti, va rog, o cafeluta cu girafa! Barmanul Kazuki Yamamoto, de 26 de ani, se recomanda prietenilor ca fiind Salvador Dali al desenelor in cafea! El a inventat recent sculpturile in spuma si a capatat notorietate internationala. Cand se trezeste dimineata, Kazuki se spala pe ochi si pe dinti si somnoros se duce in bucatarie. Porneste masina de facut cafea si asteapta ca un copil mic sa se umple ceasca. Odata terminat procesul tehnologic, incepe partea artistica. Spuma nu trebuie sa fie nici mai groasa de 5 milimetri, nici mai subtire de 4, scrieClick.

Aparitie divina bizara: Ce au descoperit angajatii unui aeroport. Calatorii care astepta sa decoleze avioanele se pot bucura de un mic miracol. Angajatilor unui aeroport din SUA nu le-a venit sa creada ce au gasit intr-o dala de marmura dintr-o sala de asteptare. Terminalul numarul trei al aeroportului din Phoenix, Arizona, a devenit un loc de pelerinaj pentru americani, dupa ce un angajat a descoperit ca una din dalele de marmura ascunde un secret, potrivit The Sun. Astfel, in bucata de marmura se poate vedea chipul lui Iisus Hristos, aparitie pe care multi o considera o minune, noteazaRTV.

Cum arata burgerul de 3.000 de calorii. Conducerea unui fast-food a interzis vanzarea lui. Un produs alcatuit din 9 sandvisuri, lansat ca o simpla gluma menita sa faca reclama unui lant de fast-food, a devenit foarte popular in randul clientilor. deea sandvisului botezat T-Rex a fost inspirata dintr-o revista veche de 9 ani, scrie Business Insider. Desi la inceput posterul acestui urias burger a fost doar o gluma, clientii unui restaurant Wendy¬s din orasul Brandon, SUA, au inceput sa-l ceara. In scurt timp, sandvisul de 3.000 de calorii, care costa 22 de dolari, a inceput sa se bucure de succes, iar produsul a devenit cunoscut in intreaga tara, noteazastirileprotv.ro.

Captura de „Cartea Recordurilor”. Au prins un rechin de 600 kg. Un pescar din SUA a prins un rechin de aproape 600 de kilograme si spera sa intre astfel in Cartea Recordurilor. Jason Johnston, originar din Texas, a dat lovitura in apele din sudul Californiei si a decis sa pastreze „prada” intr-un imobil detinut de bunul sau prieten Kent Williams, specialist pescuit. Decizia a declansat un adevarat scandal dupa ce reprezentantii mai multor asociatii pentru protectia animalelor au reclamat faptul ca actiunea celor doi ar putea afecta fauna locala, informeazaRealitatea.net.

Tabloidul britanic The Sun: In Romania sunt cele mai sexy femei militar. Romania are cele mai sexy femei militar, potrivit unui sondaj realizat in randul cititorilor tabloidului britanic The Sun, care au evaluat fotografii cu soldati ai armatelor din mai multe tari. „Poate ca armata romana nu se poate lauda cu forta armelor, dar au un secret militar special – cele mai sexy femei. Tara est-europeana s-a clasat pe primul loc al topului frumusetii in armata, intr-un sondaj realizat de cititorii The Sun, adunand 2656 de voturi, 17 la suta din voturile totale”, scrie publicatia britanica, potrivitCancan.

O judecatoare fotografiata in ipostaze indecente la geamul biroului. O judecatoare, simbol al dreptatii si al onestitatii (prin natura meseriei) s-a facut de ras si a pierdut increderea colegilor ei, dupa ce a fost fotografiata in ipostaze indecente, la geamul biroului ei. Femeia, angajata a Instantei din Bosnia si Hertegovina, a fost surprinsa pierzand vremea aiurea la birou. Prin geamurile mari se poate vedea cum femeia, plictisita probabil de problemele juridice pe care le are de rezolvat, face plaja, gimnastica sau isi admira trupul, bineinteles, gol, scrieLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro