Sari direct la conținut

Faze tari: Sperietorile de ciori s-au înscris în concurs de Miss; Cel mai nou supercomputer se va întinde pe mai multe continente; Cum arată bărbatul care și-a cumpărat 12 păpuși sexuale, pentru că se simțea singur

HotNews.ro
faze tari, Foto: Colaj foto
faze tari, Foto: Colaj foto

Sperietorile de ciori s-au înscris în concurs de Miss. Emoţie mare în rândul sperietorilor de ciori din sătucul italian Castellar, din apropiere de Cuneo! Greta Thunberg, o înfocată militantă ecologistă i-a convins pe localnici să organizeze o sărbătoare locală dedicată momâilor instalate în mijlocul plantaţiilor pentru a le păzi de păsări. Aşa că sperietorile de ciori au început pregătirile pentru a fi desemnate cele mai sexy din sat la concursul de Miss dedicat lor, potrivit Click.

Cel mai nou supercomputer se va întinde pe mai multe continente. O echipă internaţională, în care au fost cooptaţi cercetători din 11 ţări şi care a lucrat timp de 5 ani este gata să construiască un nou supercomputer care să depăşească performanţele actualului vârf de gamă, notează Live Science. Science Data Procesor (SDP) are parte de o arhitectură unică, urmând ca cele două procesoare de mare putere să fie amplasate în două locaţii diferite. Unul va fi amplasat la radiotelescopul din Perth, Australia, şi celălalt la Observatorul Astronomic din Cape Town, potrivit Descopera.

Cum arată bărbatul care și-a cumpărat 12 păpuși sexuale, pentru că se simțea singur. Dean Bevan, un britanic în vârstă de 59 de ani, care a lucrat ca infirmier, colecționează păpuși sexuale pentru că, susține el, îl ajută să nu se mai simtă singur. Dean are 12 ”partenere” acasă și își petrece timpul aranjându-le și cumpărându-le haine. Pe prima, numită ”Sarah”, a cumpărat-o după ce s-a inspirat dintr-un serial TV: ”În scurt timp, am început să o vad ca fiind mai mult decât un simplu lucru”, spune britanicul, potrivit Stirile Protv.

O farfurie din plastic folosită de Kurt Cobain, vândută la licitaţie pentru 22.400 de dolari. Ce scrisese artistul pe ea. Cobain a scris pe farfurie, cu un marker negru, o listă de cântece înaintea unui concert din 1990 în Washington, DC. Valoarea de vânzare a farfuriei fusese estimată la circa 2.000 de dolari, a precizat casa de licitaţii Julien’s. În cadrul aceleiaşi licitaţii, un pulover purtat de Cobain în timpul ultimei şedinţe foto dinaintea sinuciderii sale, în 1994, s-a vândut pentru 75.000 de dolari, citează Libertatea.

Şi-a pus chiftele şi broccoli pe cap. David Henry Brown Jr. foloseşte diferite feluri de mâncare, legume, decupaje din reviste, ambalaje sau tuburi de pastă de dinţi pentru a-şi confecţiona diferite măşti faciale. Artistul american a devenit un ambasador internaţional al artei moderne caracterizate prin lipsa esteticii, absurdul creaţiei şi ridicol. Toate creaţiile sunt manifestări ale personajului David Henry Nobody Jr. care încearcă să se integreze într-o lume profund consumeristă şi ancorată în economia de piaţă, potrivit Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro