Sari direct la conținut

Faze Tari: Top 10: Muzica perfecta pentru sex; Top Fotografii facute in cele mai nepotrivite momente; S-a inventat ciocolata electronica, iar Americanii vor sa cultive varza pe Luna

HotNews.ro

Cocosii sunt adusi la Inviere. Saptamana de dinaintea Pastelui, intre Duminica Floriilor si cea a Invierii Domnului, este plina de semnificatii pentru credinciosii ortodocsi. In aceasta perioada, denumita Saptamana Patimilor, obiceiurile populare ale caror obarsii se pierd in negura timpului se imbina, pe tot cuprinsul Romaniei, cu simbolistica religioasa bisericeasca. Incepand cu inrositul oualor, toate faptele oamenilor reprezinta tot atatea feluri de a cinsti cum se cuvine marea sarbatoare a Invierii lui Iisus Hristos, biruitorul mortii, “cu moartea pre moarte calcand”. Ele culmineaza cu diferitele obiceiuri care au loc chiar in noaptea de Inviere sau in prima zi de Paste, ce variaza de la regiune la regiune, scrie Libertatea.

Top 10: Muzica perfecta pentru sex. Se anunta o seara perfecta, pe care nici tu, nici el/ea nu vreti s-o stricati ratand un detaliu vital – adica punand o muzica neispirata pe fundal. Poate ca nu-i stii gusturile, dar cei de la popten iti sar in ajutor, cu un playlist care merge la sigur, scrie Click.

Americanii vor sa cultive varza pe Luna. Paragon Space Development Corporation, o asociatie din SUA specializata in experimente in spatiu, a anuntat ca vrea sa cultive varza pe Luna. Proiectul, intitulat “Oaza lunara”, consta in amenajarea pe Luna a unei minisere fixate pe un trepied de aluminiu. Sera in miniatura, care va contine seminte de varza alba si de varza de Bruxelles, va fi lansata in spatiu in 2012, scrie Libertatea.

Fotografii facute in cele mai nepotrivite momente. Tuturor ni s-a intamplat sa avem cate un moment mai putin bun, in care ultimul lucru pe care l-am vrea este sa ni se faca o fotografie. Fie ca este un moment in care suntem extrem de fericiti, sau un moment in care suntem tristi, sau chiar inaintea sau in cursul desfarurarii unei actiuni mai putin placute pentru noi. Mai multi fotografi din intreaga lume au surprins aceste momente si au creat o colectie cu cele mai nepotrivite momente in care poti face o fotografie. Vezi galeria foto pe Gardianul.

I-a taiat sotiei nasul pentru ca era infidela. S-au intalnit recent cazuri, in care sotia ii taia sotului infidel penisul. Acum, e randul barbatilor sa actioneze in cazul unei relatii extraconjugale a femeii. Jalnar Mamdani din Kashmor, Pakistan, banuia ca nevasta lui il insela cu un amic. Pentru ca nu suporta sa fie batjocorit astfel, sotul s-a gandit sa o pedepseasca pe Asia, noteaza Libertatea.

Au pus explozibil in bloc pentru o datorie. Apartamentul fostului mare fotbalist Florea Dumitrache a fost tinta unui atac terorist. Fiul vitreg al “Mopsului”, Adrian Andronic, se imprumutase, acum cateva luni, la camatari pentru a-si salva firma de la faliment. El nu a restituit banii la timp, iar recuperatorii n-au stat prea mult pe ganduri si l-au “atentionat” pe Adrian cu doua explozii in bloc, scrie Click.

S-a inventat ciocolata electronica. David Edwards, un fost absolvent al Universitatii Harvard, a gasit solutia ideala pentru persoanele care nu pot sa renunte la desert, dar nici nu doresc sa aiba probleme cu silueta. Satisfactie suta la suta, zero calorii si niciun sentiment de vina. Cam asa ar putea fi caracterizata cea mai noua inventie a profesorului David Edwards, un fost absolvent al prestigioasei Universitati Harvard. Pasionat el insusi de dulciuri, savantul a gasit solutia ideala pentru persoanele care nu pot renunta la desert, dar nici nu doresc sa aiba probleme cu silueta, noteaza Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro