Sari direct la conținut

Faze tari: Un american a fost impuscat de cainele sau, Catalin Crisan face amor pe o piesa cintata de soacra, iar Paris Hilton a fost surprinsa din nou fara chiloti

HotNews.ro

1. Un american a murit dupa ce cainele sau l-a impuscat din greseala, in timpul unei partide de vanatoare, relateaza Cancan. Acesta a fost impuscat in timp ce se pregatea sa deschida porbagajul camionetei sale, ca sa-si ia arma. Din nefericire, Arthur, labradorul sau, a calcat din greseala pe tragaci si arma s-a descarcat, ucigandu-l pe stapan.

2. Si-a ‘taiat’ mireasa felii. O jurnalista din Texas, SUA, si-a comandat pentru nunta un tort care sa arate exact ca ea, relateaza Libertatea. Chidi Ogbuta a vrut dintotdeauna sa aiba o papusa in marime naturala care sa-i semene si s-a gandit sa-si puna in aplicare planul in ziua nuntii.

3. Catalin Crisan face amor pe o piesa cintata de soacra-sa, relateaza 7plus. Catalin Crisan si-a inregistrat o caseta „cu soacra-mea cind cinta la o nunta si, de cite ori eu si nevasta-mea avem chef de nebunii, o ascultam si totul iese prefect”, glumeste vedeta. Stiam noi ca idolul mamelor si bunicilor e destul de rezistent la traume, dar de data asta ne-a depasit toate asteptarile!

4. Traficantă de droguri, la 81 de ani. O bătrână de 81 de ani din Australia a fost arestată pentru trafic cu droguri, fiind acuzată de cultivare şi furnizare de canabis, informeaza Click.

5. Sarkozy i-a oferit iubitei un inel identic cu al fostei sotii, Cecilia. Intr-o poza facuta la sfarsitul lunii decembrie in Egipt, Carla afiseaza inelul Cupidon, marca Dior, in timp ce in cealalta fotografie este surprinsa fosta prima doamna a Frantei purtand aceeasi bijuterie, in timpul ceremoniei de instalare a sotului sau in functia de presedinte, din mai 2007, relateaza Libertatea.

6. Merge cu bicicleta pe sticle de bere. Unii incearca lucruri care mai de care mai complicate si iesite din comun doar pentru a se evidentia. Acesta este si cazul unui tanar chinez care a reusit sa uimeasca intreaga tara prin performanta sa de a merge cu bicicleta pe sticle de bere, scrie Libertatea.

7. Simona Senzual, descalificata de la un concurs de Miss. Starleta Simona Senzual a fost data afara de la un concurs de frumusete desfasurat in urma cu doi ani in Timisoara, dupa ce organizatorii au aflat ca pozase in ipostaze provocatoare pentru „Penthouse”, scrie Cancan.

8. Daniela Gyorfi isi face videoclip cu gay. Daniela Gyorfi si-a programat pentru saptamana viitoare filmarea videoclipului piesei dance „Nu mai cred in tine”. Locatia aleasa pentru filmari este una inedita – un club frecventat in majoritate de gay, informeaza Cancan.

9. Lindsay Lohan, mai flexibilia decat va inchipuiati. Fosta dependenta de droguri si presupusa nimfomana nu si-a dezmintit talentele si a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se catara pe bancheta din spate a masinii. Si Lindsay Lohan a dovedit inca o data ca este tot ceea ce se spune si, mai ales flexibila, relateaza Romantica.

10. Paris Hilton, fara chiloti. Paris Hilton a fost fotografiata, din nou, cu partile intime la vedere, beata moarta si drogata in clubul LAX din Los Angeles, informeaza Cancan. Pozele au fost facute cu ajutorul unei „prietene” bine intentionate a starletei, care a avut grija ca fotograful amator sa nu rateze zona si care explica faptul ca Paris nu poarta lenjerie deoarece nu s-au inventat inca chiloti pentru dimensiunile organelor ei sexuale.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro