Sari direct la conținut

Faze tari: Un bărbat a ieșit la plimbare prin Bruxelles cu un Kalashnikov fake; Un preot din Huedin a băgat 5 oameni într-un sicriu pentru a face jurăminte în biserică

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Un preot din Huedin a băgat 5 oameni într-un sicriu pentru a face jurăminte în biserică. Scene halucinante s-au petrecut într-o biserică din Huedin, judeţul Cluj. Sub privirile preotului şi ale unei asistențe numeroase, trei bărbaţi şi două femei s-au întins, pe rând, într-un sicriu pentru a face jurăminte. Oamenii de etnie romă sunt convinşi că cei supuşi unui astfel de ritual spun adevărul şi se vor ţine de promisiuni. Spun că l-au plătit regeste pe preotul care a acceptat să oficieze ciudata ceremonie. După apariţia imaginilor pe internet, Mitropolia Clujului i-a interzis preotului să mai slujească. În filmarea făcută de unul dintre cei care au asistat la întregul ritual se vede clar, cum, înainte de toate, preotul îşi primeşte banii, potrivit Știrile Pro Tv.

10 lucruri care fac ca Japonia să fie o țară ieșită din comun. Pe baza standardelor internaționale care definesc indicele de masă corporală (IMC) de peste 30 drept obezitate, doar 4.3% dintre japonezi sunt obezi, comparativ cu aproape 55% dintre români. Există peste 100 de vulcani activi în țară și aproximativ 15 evenimente vulcanice majore, inclusiv erupții, în fiecare an. Multe dintre acestea reprezintă o amenințare serioasă pentru oameni. În ciuda faptului că are una dintre cele mai mari densități ale populației, peste 68.55% din Japonia este acoperită în păduri. Există peste cinci milioane de distribuitoare automate în Japonia, adică aproximativ unul pentru fiecare 25 de oameni, notează Incredibilia.ro.

Un bărbat a ieșit la plimbare prin Bruxelles cu un Kalashnikov fake. Un bărbat care se plimba pe Avenue de la Couronne, vineri, cu un Kalashnikov fake (AK-47) a fost arestat. Trecătorii care se aflau vineri pe Avenue de la Courone, din Bruxelles, au fost speriați de bărbatul care defila cu un AK-47 în mână. Deși arma era fake, nicidecum una adevărată, oamenii au alertat imediat poliția. Potrivit sursei menționate, procurorii au confirmat că investigația polițiștilor a scos la iveală faptul că bărbatul avea probleme psihiatrice. Bărbatul a fost arestat, iar arma (falsă) i-a fost confiscată, se arată în articolul Libertatea.

A udat zilnic planta de plastic. Poveste de necrezut din Australia! O femeie şi-a udat planta iubită timp de doi ani până şi-a dat seama că este artificială. O iubea la nebunie şi o îngrijea cu cea mai mare atenţie, necăjindu-se pentru că nu creştea. Planta suculentă părea naturală şi perfectă, atunci când a cumpărat-o. A pus-o în bucătărie, la fereastră, ca să se ocupe zilnic de ea. O uda şi îi curăţa frunzele, dar nu vedea nici o schimbare. În cele din urmă s-a gândit să-i schimbe ghiveciul, că poate nu avea loc să se dezvolte. Aşa a descoperit că era de plastic şi că a fost înşelată de persoana de la care a cumpărat-o, scrie Click.ro.

Cum arată după 40 de ani gunoaiele aruncate pe o plajă. Furtunile au scos la suprafață rămășițele unui „picnic” care a avut loc pe o plajă pitorească din Marea Britanie în urmă cu zeci de ani. Vântul puternic a spulberat nisipul de pe o plajă de lângă Liverpool și a scos la lumină resturile unui ospăț la malul mării de la începutul anilor ’80. Astfel, pe plaja Formby au fost găsite sticle, doze de răcoritoare, ambalaje de la dulciuri și chiar o pungă de pâine pe care era trecut anul de producție – 1983 – , toate puse într-o pungă din plastic. Descoperirea este de natură să alimenteze temerile privind poluarea cu materiale plastice, al cărei impact este subliniat tot mai frecvent de oamenii de știință. Cercetătorii au stabilit deja că particulele mici din plastic care ajung în aer dăunează sănătății oamenilor, informează Digi24.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro