Sari direct la conținut

​Faze tari: ​Un bărbat și-a mirosit soșetele murdare timp de mai multe zile și a ajuns la spital; Un politist a fost prins in timp ce se satisfacea intr-un tren, dar cu oricum, ci la clasa I; Mai multe tinere la bustul gol, deghizate în figura emblematică a Franței, în fața operei din Paris

HotNews.ro
faze tari, Foto: Colaj foto
faze tari, Foto: Colaj foto

​Un bărbat și-a mirosit soșetele murdare timp de mai multe zile și a ajuns la spital. Un bărbat și-a mirosit în fiecare zi șosetele murdare și a dezvoltat o infecție la plămâni din cauza căreia a ajuns de urgență la spital. El avea o obișnuință foarte ciudată de a-și miroși ciorapii murdari, lucru care i-a cauzat o infecție severă la plămâni. Potrivit mirror.co.uk, el a fost spitalizat în China, în localitatea unde el trăiește. Făcea acest gest de fiecare dată când se întorcea de la muncă, iar infecția a provenit din cauza unei bacterii pe care el o avea în ciorapi. Medicii au stabilit faptul că infecția a fost cauzată de obișnuința sa de-și mirosi propriile șosete murdare în care se afla o bacterie care i-a afectat plămânii, scrie Click.

Un politist a fost prins in timp ce se satisfacea intr-un tren, dar cu oricum, ci la clasa I. Pare o gluma, insa nu este. Un ofiter de politie risca o posibila concediere dupa ce a fost prins in timp ce se satisfacea sexual intr-un tren. Terry Malka a fost prins de personalul trenului cu mana pe organele genitale, incercand sa ascunda acest lucru cu ajutorul spatarului scaunului. Dar a esuat in a ascunde acest act sexual privat si a fost prins, astfel ca la urmatoarea statie a fost dat jos din tren si arestat. Instanta de Judecata a fost informata ca un angajat al caii ferate a vazut acest act intre statiile Three Bridges si Gatwick Airport, din vestul Sussex-ului, in jurul orei 11:00 pm, scrie Ciao.

Mai multe tinere la bustul gol, deghizate în figura emblematică a Franței, în fața operei din Paris. Mai multe tinere la bustul gol, deghizate în Marianne, figura emblematică a Franţei, au protestat în faţa Operei din Paris. Imaginile au facut rapid înconjurul lumii.Peste 33.500 de protestatari ai miscării „Vestele galbene” au ieşit în stradă sâmbătă, în Franţa, pentru a cincea săptămână consecutiv. La Paris, pe bulevardul Champs-Elysées au avut loc mai multe altercaţii violente, iar forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a dispersa mulţimea, relatează Le Figaro, citat de Cancan.

A muncit 4 luni să-şi pună pe tavan 2.000 de globuri. Protest inedit în Franța. Îi place la nebunie Crăciunul! Pensionara Sylvia Pope este fericită să-şi vadă casa împodobită cu globuri. Ea a muncit 4 luni neîntrerupt să-şi pună ornamentele de Crăciun pe tavan. Are 2.000 de globuri. Bunica Sylvia Pope, de 76 de ani, din Swansea, Ţara Galilor, a cheltuit 15.000 de lire sterline (77.759 de lei) numai pe globuri. Pensionara a început să adune impresionanta ei colecţie de ornamente de Crăciun în urmă cu 19 ani. De atunci şi până acum, a ţinut evidenţa strictă a costurilor, ca să se poată mândri cu valoarea lor impresionantă. Având atât de multe globuri, are nevoie de foarte mult timp ca să-şi împodobească întreaga cameră. Îi place să le atârne de tavan, ca să le poată expune pe toate, scrie Click.

Mormânt vechi de 4.400 de ani, descoperit în Egipt. Ce au găsit înauntru i-a uimit pe arheologi. Anunțul privind descoperirea a fost făcut, sâmbătă, de Ministerul Antichităților din Egipt. Oficialii anunță că mormântul îi aparține unui preot pe nume Wahtye și datează din timpul celei de-a V-a dinastii egiptene care a domnit între anii 2500 și 2300 î.e.n. Mormântul este diferit de tot ce s-a descoperit până acum datorită foarte bunei conservări, a culorilor uimitoare păstrate pe picturile dinăuntru și a sculpturilor intacte descoperite aici, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro