Sari direct la conținut

Faze tari: Un individ îmbrăcat doar în chiloți a creat haos pe un aeroport; Momentul în care doi deținuți reușesc să evadeze dintr-o închisoare; Ce a fost, cu adevărat, asteroidul misterios descoperit în 2018; 

HotNews.ro
faze tari, Foto: Hotnews
faze tari, Foto: Hotnews

Momentul în care doi deținuți reușesc să evadeze dintr-o închisoare. Deținuții Shane Joe Saip, în vârstă de 38 de ani, și Willie Ames Driver, în vârstă de 24 de ani, erau în timpul orelor de muncă și aruncau gunoaiele în pubelele din curtea închisorii. Fiind supravegheați de un singur gardian, cei doi au luat-o la fugă și au evadat din închisoarea Houston County pe 4 iunie, scrie Daily Mail. Cei doi au fost găsiți după două zile de la evadare, după ce 50 de ofițeri au plecat pe urmele lor, potrivitStirile ProTv.

Ce a fost, cu adevărat, asteroidul misterios descoperit în 2018. O rocă spațială misterioasă, descoperită pentru prima dată în 2017, a uimit astronomii care încearcă să-și dea seama, încă de atunci, cu ce au de-a face. Bănuielile acestora nu au fost puține. La început cercetătorii au crezut că roca misterioasă este o cometă înghețată sau un asteroid. Mai târziu ei au ajuns să afirme că este vorba despre ceva cu totul nou pe care nu știu cum să-l definească, potrivitPlaytech.

Un individ îmbrăcat doar în chiloți a creat haos pe un aeroport. Bărbatul a sărit un gard, a ajuns pe o pistă şi s-a îndreptat spre un avion care doar ce aterizase. Pasagerii care erau încă la bord l-au filmat pe individ în timp ce se agita pe lângă aparatul de zbor. Apoi, cum urcă pe o aripă şi începe să lovească în geamuri. Până să fie reţinut de poliţişti, bărbatul a apucat să se dezbrace de tot. În cele din urmă, a fost arestat pentru mai multe infracţiuni, potrivitStirile ProTv.

Cafeaua cu cel mai mare conţinut de cofeină din lume, trimisă către Staţia Spaţială Internaţională. Cafeaua denumită „Death Wish Coffee” conţine o cantitate uriaşă de cofeină. Conform Tech Times, compania ce produce băutura a afirmat că amestecul conţine de 200 de ori mai multă cafeină decât cafeaua normală. Acest lucru le va oferi astronauţilor plusul de energie de care au nevoie pentru a-şi realiza sarcinile din spaţiu. „Prin intermediul combinării mai multor soiuri de cafea am reuşit să realizăm o băutură ce îţi oferă energie, dar care nu este extrem de acidă”, a declarat producătorul mărcii de cafea, potrivitDescopera.

Iată ce se întâmplă dacă înghiți clor. A pățit-o, din greșeală, un elvețian. Bărbatul în vârstă de 65 de ani avea o migrenă, așa că a înghițit o pastilă, un calmant, credea el. Numai că, în loc de calmant, luase o tabletă de 3,5 grame înălbitor pentru rufe. Nu se știe cum ajunsese aceasta în dulapul cu pastile. Imediat ce a înghițit-o a simțit o senzație de arsură în gură și gât. Dându-și seama că lucrurile nu erau deloc în regulă, a reușit să dea afară o parte din tabletă. Dar în continuare avea dureri atunci când își înghițea saliva și începuse să aibă chiar dificltăți de vorbire. N-a pierdut timpul și s-a dus imediat la urgențe, potrivitLibertatea pentru femei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro