Sari direct la conținut

Faze tari: Un profesor din Columbia este anchetat pentru ca a confiscat abtibildurile unui elev pentru a-si completa albumul; Zece mituri antice si evenimentele reale care le-au inspirat; Insomnia i-a adus 7,5 milioane de dolari

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Explicatia asta depaseste orice imaginatie! O actrita care a castigat Oscarul spune ca s-a casatorit pentru a economisi bani. Actrita britanica Helen Mirren a dezvaluit recent intr-un interviu ca s-a casatorit cu regizorul Taylor Hackford, dupa o relatie de 12 ani, pentru a economisi bani. Actrita, recompensata in 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din „Regina/ The Queen”, s-a casatorit cu regizorul Taylor Hackford in 1997, la 12 ani dupa ce s-au cunoscut pe platoul de filmare a peliculei „Nopti albe/ White Nights”, realizata de acesta. Intrebata intr-un interviu recent pentru revista Hello! de ce s-a casatorit atat de tarziu, Helen Mirren a declarat ca a decis sa paseasca in fata altarului dupa ce un consultant financiar i-a spus ca, in urma casatoriei, ar putea economisi mai multi bani, noteaza Cancan.

Un profesor din Columbia este anchetat pentru ca a confiscat abtibildurile unui elev pentru a-si completa albumul. Un profesor din orasul columbian Bucaramanga este anchetat de politisti dupa ce a confiscat abtibildurile Panini cu Cupa Mondiala din 2014 ale unui elev, totul pentru a-si completa propriul album. Imediat dupa ce a fost „jefuit” de profesor, elevul in varsta de 13 ani a anuntat autoritatile, care nu au stat pe ganduri si au demarat o ancheta, potrivit Daily Mail. Initial, profesorul le-a interzis elevilor sa faca schimb de abtibilduri, iar apoi a inceput sa le confiste, motivand ca face asta pentru a pastra ordinea si disciplina in timpul orelor, informeaza stirileprotv.ro.

Zece mituri antice si evenimentele reale care le-au inspirat. Legendele au insufletit imaginatia oamenilor timp de mii de ani. Desi multe din ele sunt simple povesti transmise din generatie in generatie, unele ar putea fi relatarea unor evenimente geologice reale, crede Patrick Nunn, de la Universitatea Sunshine Coast din Australia. Patrick Nunn a studiat legatura dintre miturile antice si fenomenele naturale din trecut, considerand ca legendele pot oferi savantilor informatii importante despre evenimente la care povestitorii au asistat, dar despre care oamenii de stiinta nu au prea multe informatii. Arca lui Noe si potopul. Unul din cele mai cunoscute si tulburatoare mituri este cel al potopului, caruia ii supravietuieste doar Noe, cu familia sa. Urmand indicatiile date chiar de Dumnezeu, Noe construieste o arca uriasa, pe care ia cate o pereche din fiecare specie de pe Pamant, asigurand astfel biodiversitatea dupa retragerea apelor. Integral in Descopera.ro.

Insomnia i-a adus 7,5 milioane de dolari. Daca sforai, nu castigi! Un american din New York a simtit-o pe pielea lui. Barbatul a sarit in masina si a cumparat un bilet la loto, chiar de ziua pacalelii, la 1 aprilie. Salvatore Gandolfo (55 de ani) nu si-a putut crede ochilor cand a vazut ca biletul sau i-a adus 7,5 milioane de dolari (23,8 milioane lei). „Era in jur de ora 3 sau 4 dimineata. Nu am putut dormi deloc in noaptea aia. M-am ridicat din pat si am luat micul dejun. Apoi mi-am luat hainele si am plecat sa ma plimb cu masina”, a povestit norocosul pentru New York Post. Salvatore a cumparat lozul de 25 de centi si a zgariat suprafata gri si a vazut trei cuvinte: „Ati castigat!”, scrie Click.

„Am crezut ca e un set de greutati.” Un american a primit, din greseala, un colet in valoare de 350.000 de dolari. Un utilizator al platformei Reddit a primit, luni dimineata, un colet livrat din greseala de compania UPS, care continea o drona de 350.000 de dolari, apartianand unei agentii guvernamentale. In cutie, el a descoperit un document care indica faptul ca drona apartinea hangarului Administratiei Nationale Atmosferice si Oceanice (NOAA), din Tampa Bay, Florida. Utilizatorul, care nu si-a declarat identitatea reala, a declarat ca locuieste in nordul Statelor Unite, la cateva mii de kilometri distanta de „domiciliul” dronei. Un purtator de cuvant al NOAA a confirmat ca unul dintre cele 8 colete care contineau o drona expediata catre o rezervatie din statul Massachusetts a fost ratacit de firma de curierat, informeaza stirileprotv.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro