Sari direct la conținut

Faze tari: Unde a ascuns un bărbat inelul de logodnă; O navă militară a Federaţiei Ruse a fost scufundată de către o morsă…

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Cursele cu taxiul zburător pe care chiar ți le vei putea permite. Călătoria cu taxiul zburător ar fi una uimitoare, însă cei mai mulți dintre noi n-am fi dispuși să cheltuim sume uriașe pentru a ne urca la bordul unuia. Pentru asta, un startup german lucrează la un serviciu de acest gen care n-ar fi doar un moft și pe care chiar ți l-ai putea permite. Este vorba despre Lilium, o companie cu sediul în München, care a arătat lumii prototipul său pentru un taxi zburător electric. Se numește The Lilium Jet și are o capacitate de cinci locuri. Taxiul zburător este, de fapt, un jet propulsat de baterii. Poate călători pe distanțe de până la 300 de kilometri, într-un timp de doar 60 de minute, cu o singură încărcare, scrie Playtech.

Ce pedeapsă a primit românul care şi-a incendiat Mercedesul şi a împărţit bani pe stradă, la Dublin. Explicaţia ilară pe care a dat-o autorităţilor irlandeze. Românul a recidivat la scurt timp şi a postat un nou clip bizar în care apare în timp ce împarte suma de 5.000 de euro trecătorilor, pe o stradă din Dublin. Gesturile sale deplasate nu au rămas fără urmări. Clipurile sale au fost urmărite atunci de sute de mii de oameni şi a primit zeci de share-uri. Însă i-au adus şi probleme, recent. Dublin Live scrie că Strugurel Lingurar a fost amendat de Tribunalul Drogheda cu 400 de euro, iar în plus va trebui să plătească şi costurile ridicării resturilor maşinii, 160 de euro. Asta după ce o femeie l-a reclamat după ce l-a văzut când şi-a incendiat maşina, un Mercedes E 220, conform Adevărul.

Unde a ascuns un bărbat inelul de logodnă. Partenera lui a rămas șocată. Un bărbat din Marea Britanie și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. El a plantat un morcov în inelul cu diamant și a așteptat câteva luni până ca aceasta să-l găsească. John Neville și Danielle Squires sunt împreună de șase ani și au doi copii împreună. În timp ce femeia era însărcinată, el a cumpărat în secret un inel de logodnă și l-a păstrat o perioadă, până s-a decis cum să facă pasul. Neville a plantat un morcov în inelul cu diamant și a așteptat câteva luni pentru a crește, notează Știrile Pro Tv.

O navă militară a Federaţiei Ruse a fost scufundată de către o morsă. O navă a Flotei Nordice a Rusiei a fost atacată de către o morsă care îşi apăra puii. Un incident militar neobişnuit în care a fost implicată o navă din Flota Nordică a Marinei Federaţiei Ruse a avut loc în Oceanul Arctic. O navă care făcea parte dintr-o expediţie a fost atacată şi chiar scufundată de către o morsă care îşi apăra puii. Nava „Altai”, care făcea parte din Flota Nordică a Federaţiei Ruse era folosită pentru a transporta o echipă de cercetători ai Societăţii Geografice Ruse aflaţi într-o expediţie în Arhipelagul Franz Josef. Conform rapoartelor legate de natura incidentului, cercetătorii au fost nevoiţi să fugă de o femelă morsă care îşi apăra puii în timpul acostării, potrivit Descoperă.ro.

Povestea emoționantă a câinelui care și-a așteptat stăpânii timp de 4 ani într-o intersecție. Familia l-a regăsit, dar nu l-a luat acasă. Un câine care s-a rătăcit de stăpânii săi în 2015, în Thailanda, a fost regăsit datorită rețelelor sociale. Câinele a devenit faimos pentru că a așteptat în aceeași intersecție, timp de patru ani. Dar, chiar dacă s-a reunit cu familia sa, nu a mai fost luat acasă. Familia a întâlnit-o și pe Saowalak, femeia care a avut grijă de el și de care câinele se atașase. După ce l-au dus la veterinar, au decis împreună ca Bon Bon, rebotezat Leo, să rămână cu noua stăpână, iar vechii proprietari au promis că îl vor vizita cât mai des, se arată în articolul Digi24.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro