Sari direct la conținut

Faze Tari: Veniti goi pusca, luati haine gratis; Si-a vandut casa pentru operatia estetica a fiicei sale; Si-a injunghiat iubita ca sa ii ia silicoanele, iar o mireasa a fost batuta la nunta de propria sora

HotNews.ro

Plantatie de marijuana gasita prin Google Earth. O ferma de marijuana din cantonul elvetian Thurgau a fost depistata de politisti, cu ajutorul cunoscutului program de cartografiere prin satelit, Google Earth. Autoritatile au precizat ca descoperirea a venit pe fondul unei ample investigatii care a condus la arestarea a 16 persoane si la confiscarea a 1,1 tone de marijuana, scrie Libertatea.

Si-a vandut casa pentru operatia estetica a fiicei sale. O femeie din Marea Britanie si-a vandut casa, in valoare de 280.000 de lire sterline, pentru ca fiica ei sa-si faca o operatie estetica. Dupa ce a slabit 30 de kilograme, Sally Spaticchia, in varsta de 34 de ani, s-a simtit complexata de faptul ca trupul ei arata ca un „balon dezumflat”, asa ca mama ei a luat decizia de a-si vinde casa pentru a-i indeplini fiicei sale dorinta de a face operatie estetica, scrie Gardianul.

Japonezii vor avea parte de cavouri multimedia. Japonezii, care se stie ca sunt printre primii la inovatiile tehnologice, au creat un gadget pentru… cavouri. Astfel, doritorii pot sa puna la mormintele rudelor un fel de cod de bare, care poate fi citit cu telefonul mobil. Prin aceasta operatiune, cei care ”acceseaza” cavoul, pot sa vada fotografii ale celui decedat, mici filmulete cu acesta, sa asculte muzica preferata a raposatului sau sa citeasca fisiere cu informatii despre viata sa, scrie Libertatea.

Si-a injunghiat iubita ca sa ii ia silicoanele. Americanul Thomas Lee Rowley risca ani grei de puscarie pentru ca si-a taiat de sase ori logodnica cu cutitul. El ii platise operatia de marire a sanilor. Thomas Lee Rowley, un barbat din orasul american Victorville, este judecat zilele acestea pentru ca si-a atacat fosta iubita cu intentia de a o jefui. Suparat ca a fost parasit de logodnica lui, Shanon Perry, careia ii platise o operatie de siliconare a bustului, americanul a hotarat sa isi faca singur dreptate. Astfel, Thomas, in varsta de 28 de ani, si-a atacat iubita, pe care a injunghiat-o de sase ori cu cutitul in zona sanilor. „Voiam sa imi iau silicoanele inapoi. In fond, sunt ale mele, eu am dat bani pentru ele. Nu mi s-a parut corect ca dupa ce Sharon m-a parasit sa le pastreze”, a declarat Rowley, care este judecat pentru tentativa de omor si jaf si risca ani grei de inchisoare pentru fapta sa, scrie Cancan.

O mireasa a fost batuta la nunta de propria sora. O nunta din statul american Indiana a devenit memorabila dupa ce mireasa a fost atacata de o femeie aparuta fara invitatie la ceremonie. Surpriza vine din partea politistilor: invitata scandalagioaica era chiar sora viitoarei sotii! Annmarie Bricker, de 23 de ani, a fost arestata sub acuzatiile de tulburare a linistii publice, atac si vatamare corporala dupa ce i-a smuls hainele si parul surorii sale in timpul nuntii, in fata tuturor invitatilor, scrie Libertatea.

Profesoara la 10 ani. Adora Svitak preda literatura la scoala primara de cand avea sapte ani. In studioul TV pe care il are la subsolul casei, fetita tine zilnic videoconferinte. Adora primeste 800 $ pentru o lectie de 50 de minute. Adora Svitak, din SUA, are doar 10 ani si este un geniu. In fiecare dimineata e dusa de mama ei la scoala, insa acolo ea nu se asaza in banca, ci la catedra. Ea preda poezia elevilor de opt ani, carora le marturiseste ca „atunci cand era copil, voia sa fie incurajata in tot ceea ce facea”. Fetita este deja un profesor cu vechime, pentru ca preda de la varsta de sapte ani, cand a si publicat o carte, „Flying Fingers” („Degete zburatoare”). Cel de-al doilea volum l-a publicat anul trecut si in prezent are in lucru alte patru opere. Ea citeste 2-3 carti pe zi si se vede, cu modestie, „educatoare, poeta si umanista”, scrie Cancan.

Veniti goi pusca, luati haine gratis! In plina criza financiara, directorii lantului de magazine cu articole sportive Decathlon s-au gandit sa-si lanseze afacerea in Elvetia intr-un mod foarte original. Recent, ei au oferit gratis hainele puse in vanzare tuturor clientilor care le calcau pragul… in fundul gol. Se pare ca inaugurarea s-a bucurat de foarte mare succes. Musteriii mai curajosi s-au aratat inca de la primele ore ale diminetii, plecand de la magazin cu bratele incarcate, scrie Libertatea.

A violat un caine pana i-a fracturat penisul. O femeie din Rusia avea chef de sex si cum nu era nici un barbat prin preajma a intretinut relatii sexuale cu un caine. Sergei G. din Moscova a trebuit sa plece cateva zile in delegatie si cum nu avea cu cine sa-si lase cainele, l-a dus la prietena lui. Potrivit site-ului life.ru, cand s-a intors din calatorie, rusul a mers sa-si ia cainele numai ca acesta de abia se misca, iar daca il atingea incepea sa schelalaie, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro