Sari direct la conținut

FCSB a câștigat Supercupa României

HotNews.ro
FCSB a câștigat Supercupa României
Elias Charalambous Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

FCSB a cucerit al doilea trofeu sub comanda lui Elias Charalambous, după ce a învins Corvinul Hunedoara în finala Supercupei României, scor 3-0.

FCSB – Corvinul Hunedoara 3-0

FCSB și-a confirmat statutul de favorită joi seară, în finala Supercupei României, contra celor de la Corvinul Hunedoara.

Fără mulți dintre titularii obișnuiți din sezonul trecut, campioana SuperLigii a învins câștigătoarea Cupei României, într-un meci disputat pe stadionul Steaua.

Prima ocazie de gol le-a aparținut hunedorenilor, care au pus probleme la poarta lui Andrei Vlad prin Roger. Șutul acestuia a fost respins de portarul celor de la FCSB.

În minutul 21 a venit și deschiderea de scor. După un șut respins al lui Baba Alhassan, David Miculescu a reluat cu capul în plasa porții apărate de Lefter.

Trei minute mai târziu, Corvinul a irosit o șansă uriașă de a egala prin Sergiu Buș, care nu l-a putut învinge pe Andrei Vlad din șase metri.

În a doua repriză, FCSB a risipit emoțiile în minutul 52, la o fază la care au lucrat două dintre achizițiile roș-albaștrilor din această vară. Daniel Popa i-a pasat perfect lui Marius Ștefănescu, iar fotbalistul adus de la Sepsi a înscris cu un șut superb la colțul lung.

Scorul final a fost stabilit de Luis Phelipe (min 80). Brazilianul intrat în minutul 62 în locul lui Alexandru Băluță a marcat golul al treilea pentru formația antrenată de Elias Charalambous.

INTERVIURILE HotNews.ro