Sari direct la conținut

FCSB și-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al UEFA Champions League – Duel de foc pentru campioana României

HotNews.ro
Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia
Jucătorii de la FCSB Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

În urma tragerii la sorți ce a avut loc în cursul zilei de marți, FCSB a aflat că va întâlni AC Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Miercuri, gruparea roș-albastră și-a aflat și adversara din turul doi, dacă va reuși să treacă de formația din San Marino.

FCSB / AC Virtus – Maccabi Tel Aviv, în turul doi al UEFA Champions League

Campioana României va avea parte de un adversar facil în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Gruparea antrenată de Elias Charalambous va juca o dublă împotriva celor de la AC Virtus, formație cu un lot evaluat la puțin peste un milion de euro.

În turul al doilea, câștigătoarea SuperLigii va avea parte de un duel de foc. Maccabi Tel Aviv va sta în calea roș-albaștrilor pentru calificarea în turul trei. Aceasta este campioana din Israel, are un lot evaluat la 24.07 milioane de euro, iar în sezonul trebuit a fost eliminată în Conference League de Olympiacos, câștigătoarea competiției.

Totodată, dacă echipa patronată de Gigi Becali nu va reuși să treacă nici măcar de Virtus, va întâlni câștigătoarea duelului dintre Flora și Celje în turul doi Conference League.

INTERVIURILE HotNews.ro