Sari direct la conținut

FCSB-ul și-a adus atacant – Jucătorul cu care s-a înțeles Gigi Becali

HotNews.ro
Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Arnold Garita Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB a remizat în runda inaugurală a SuperLigii României cu Universitatea Cluj, scor 1-1, iar rezultatul l-a determinat pe finanțatorul Gigi Becali să mai aducă un atacant la campioana en-titre. Deși s-a vorbit mult despre varianta Louis Munteanu, patronul roș-albaștrilor a surprins și a transferat un atacant de culoare care a mai trecut prin campionatul intern.

Arnold Garita va semna cu FCSB – Va deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători din SuperLiga

Gigi Becali a transmis în repetate rânduri că Louis Munteanu este principala să opțiune pentru postul de atacant, însă Fiorentina a anunțat că nu va da curs niciunei oferte care este mai mică de 1.5 milioane de euro.

FCSB nu a făcut o ofertă mai mare de 1.2 milioane de euro pentru vârful de 22 de ani, iar GSP anunță că Arnold Garita este atacantul care va ajunge sub comanda lui Elias Charalambous.

În vârstă de 29 de ani, vârful care a jucat la FC Argeș are o cotă de piață de 600.000 de euro, iar la FCSB ar urma să încaseze un salariu lunar de 20.000 de euro. El evoluează în prezent la Al-Faisaly.

De-a lungul carierei, Garita a mai jucat pentru Chateauroux, Bristol City, Plymouth, Charleroi, USL Dunkerque, Villefranche și Bourg-en-Bresse.

„Garita vine la noi dacă are genunchiul bun. Mai trebuie sa treacă mâine niște investigații la genunchi. Dacă genunchiul e bun, e al nostru.

Îi dau 20.000 de euro pe lună. Mâine are investigațiile la genunchi și dacă totul e bine face vizita medicală și semnează.” – a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

INTERVIURILE HotNews.ro