Sari direct la conținut

FCSB vs Maccabi Tel Aviv în preliminariile Champions League: Ora de start și cine transmite partida

HotNews.ro
FCSB vs Maccabi Tel Aviv în preliminariile Champions League: Ora de start și cine transmite partida
Jucătorii celor de la FCSB / Sursa foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

FCSB își va măsura forțele în această seară cu Maccabi Tel Aviv în manșa tur contând pentru turul doi preliminar al Champions League. Partida va avea loc pe Stadionul Steaua și va începe la ora 20:30.

  • Duelul din Ghencea va fi LiveText pe HotNews.ro și pe Golazo.ro – site-ul nostru de sport, și în direct pe ProTV de la ora 20:30. De asemenea, meciul poate fi urmărit și pe platforma Voyo.

De știut înainte de FCSB vs Maccabi Tel Aviv

  • FCSB are două victorii, două remize și o înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate.
  • Maccabi Tel Aviv are patru victorii și o remiză.
  • Gruparea din Israel este antrenată de sârbul Zarko Lazetic. Acesta a sosit în vara acestui an, după plecarea lui Robbie Keane. Fostul important internaţional irlandez a fost cel alături de care Maccabi Tel Aviv a cucerit titlul şi Cupa Ligii.
  • FCSB a trecut în primul tur preliminar de Virtus, campioana din San Marino, după 7-1 în deplasare (Olaru 6p, 11, 37, D. Popa 22, 27, Miculescu 70, 73 / Battistini 86) şi 4-0 acasă (Al. Băluţă 20, Edjouma 28, 36, Miculescu 72).
  • Arbitrul de centru va fi Gergo Bogar, din Ungaria. El va fi ajutat de asistenții Theodoros Georgiou și Balázs Szalai. Al patrulea oficial va fi Csaba Pintér. Toti sunt din Ungaria.
  • Pe Stadionul din Ghencea sunt așteptați undeva la 20-25 de mii de spectatori.
  • Manşa retur se va juca, miercuri, 31 iulie, pe Bozsik Arena din Budapesta.

În cazul în care campioana României va bifa calificarea, în turul trei preliminar gruparea roș-albastră va da peste învingătoarea duelului dintre Shamrock Rovers (Irlanda) şi Sparta Praga (Cehia).

Reamitim că meciurile din turul trei preliminar al Champions League vor avea loc pe 6/7 august (manșa tur) și 13 august (returul).

Ce spun cei doi antrenori înainte de FCSB vs Maccabi Tel Aviv

„Din punctul meu de vedere, calificarea se va decide în meciul retur cu Maccabi. Acum jucăm acasă împotriva unei echipe bune.

Am analizat-o, are un joc similar cu al nostru. Le place să aibă posesia şi să facă pressing sus.

Aşa că eu cred că trebuie să fim foarte agresivi şi să arătăm o atitudine bună pentru că detaliile fac diferenţa în astfel de meciuri. Însă repet, nimic nu se va decide în tur” – Elias Charalambous, antrenor FCSB.

„Sunt încântat că jucăm în Champions League cu un așa club cu o mare istorie. Jucătorii mei sunt dedicați, suntem pregătiți.

Ne respectăm adversarul, dar vom încerca să câștigăm meciul.

Nu cred că un singur jucător poate face diferența. Au o organizare bună (n.r. cei de la FCSB), au mulți jucători periculoși. Nu putem spune ceva rău despre ei. Noi am jucat un singur meci” – Zarko Lazetic, antrenor Maccabi Tel Aviv.

INTERVIURILE HotNews.ro