Sari direct la conținut

Filmul coșmarului din Italia. Minutele teribile trăite de tinerii luați de ape. Anunț șocant făcut de autorități

Stirile ProTV
Tineri romani luati de ape, Foto: Stirile ProTV
Tineri romani luati de ape, Foto: Stirile ProTV

După zeci de ore de la dispariţia lor, salvatorii continuă să lucreze neobosit, în speranţa, în cel mai rău caz, de a le înapoia trupurile familiilor lor.

Între timp, în cursul zilei de sâmbătă, telefonul mobil folosit pentru a trimite un SOS la numărul de urgenţă 112 a fost găsit. Aparatul – al cărui semnal fusese interceptat în ultimele ore – aparţine Patriziei Cormos, studenta de 20 de ani încă dispărută, şi se afla în geanta tinerei. Acesta a fost găsit sâmbătă, în apropierea malului râului, nu departe de podul Romano. Operaţiunile de localizare au fost posibile datorită sistemului Life Seeker, care utilizează un dispozitiv montat pe o dronă pentru a fixa şi localiza poziţia celulelor telefonice, chiar dacă telefonul mobil este închis.

Între timp, operaţiunile de căutare care au început cu elicopterele şi dronele Protecţiei Civile din Friuli Venezia Giulia au continuat în speranţa de a-i găsi pe tineri cât mai curând posibil.

Cei trei au ajuns pe jos pe o insulă de pietriş din mijlocul râului. Apoi, apa a crescut şi au rămas blocaţi. O înregistrare video îi arată cum se îmbrăţişează pentru a evita să fie luaţi de iapă. Pompierii au încercat să îi salveze aruncându-le o frânghie de sus, pe care tinerii nu au reuşit să o prindă. Apoi au dispărut în apă.

Citește materialul integral pe Știrile ProTV

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro