Sari direct la conținut

Florentin Pandele continuă victimizarea: Eu nu mai vreau ca soția mea să candideze la primăria Capitalei: „A pierdut 52 de cm de colon”

HotNews.ro
Florentin Pandele, Foto: Inquam Photos / George Călin
Florentin Pandele, Foto: Inquam Photos / George Călin

România TV a ales să reșapeze joi seară două „interviuri” mai vechi cu Gabriela Firea și Florentin Pandele și să le anunțe ca pe un breaking news. În înregistrările telefonice, cei doi țin un monolog, nederanjați de nicio întrebare, și acuză o campanie politică și „haștagistă” împotriva lor.

Pandele spune că s-a ambiționat și va mai candida pentru un mandat la primăria Voluntari, deși avea de gând să se retragă.

„Nu au făcut decât să mă ambiționeze! Ei cred că mă pot speria pe mine?! E mâna USR-ului, clar. Eu am fost 12 ani pe mare, căpitan de navă, am văzut valuri uriașe, incendii și ei cred că mă sperie pe mine?! Eu aveam de gând să mă retrag și să îmi trăiesc tihnit bătrânețile, dar uite că mă ambiționez și mai candidez pentru un mandat la primărie”, a spus Pandele.

Acesta susține că nu își dorește ca soția sa, Gabriela Firea, să mai candideze pentru un mandat la primăria Capitalei, deoarece ar fi suferit foarte mult în timpul mandatului trecut când „a pierdut 52 de cm din colon”.

Totul, pigmentat cu mici întreruperi de efect „Gabriela îmi face semne să nu vă zic” sau „Gabriela îmi face semn să tac, dar ea culcă copiii acum”.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, care a rămas încă în funcție, continuă să se apere și să susțină că nu are nicio legătură cu personajele implicate în scandulul azilelor groazei.

Firea a susținut din nou, joi, că Ștefan Godei, patronul a două dintre azilele din Voluntari, nu a fost vreodată șoferul său. Ea admite, totuși, că Godei a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei, dar susține că „pentru alte persoane”, și la Senat, unde „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat”.

După demisia de joi a ministrului Muncii, Marius Budăi, social-democrații așteaptă și retragerea Gabrielei Firea, au declarat pentru HotNews.ro surse social-democrate.

De altfel, liderii PSD se reunesc la începutul săptămânii viitoare într-o ședință a Consiliul Național Politic, unde vor discuta despre situația Gabrielei Firea.

„Prin demisia lui Budăi se pune presiune pe Gabi Firea să facă un pas în spate și să-și depună mandatul de ministru. I s-a sugerat din zona partidului că este mai înțelept să se retragă înainte de a forța conducerea să-i ceară demisia”, au explicat sursele social-democrate.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro