Sari direct la conținut

Florin Niță a dezvăluit de ce are nevoie România pentru a trece de Olanda la EURO 2024

HotNews.ro
Ianis Hagi și Florin Niță la finalul meciului România - Slovacia. Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin
Ianis Hagi și Florin Niță la finalul meciului România - Slovacia. Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Naționala de fotbal a României va întâlni Olanda pe data de 2 iulie la Munchen în optimile EURO 2024, iar Florin Niță este pregătit și de lovituri de departajare în disputa contra „Portocalei Mecanice”.

Florin Niță: „Dacă suntem uniți, vom reuși”

După un parcurs bun în faza grupelor, care a venit la pachet cu o calificare în optimile EURO 2024, selecționata pregătită de Edi Iordănescu este gata să înfrunte Olanda într-un meci programat pe 2 iulie, pe stadionul Allianz Arena din Munchen.

La conferința de presă premergătoare partidei cu selecționata lui Ronald Koeman, Florin Niță a dezvăluit că este gata și de lovituri de departajare cu Olanda, însă a transmis că și-ar dori ca echipa națională să încheie socotelile în 90 de minute.

Mai mult decât atât, eroul din poarta tricolorilor a subliniat că unitatea este cel mai important factor care ar putea aduce o calificare în sferturi.

„Ca și celelalte meciuri, și acesta e destul de greu, dar dacă vom respecta ce ne transmite Mister și vom lua deciziile bune, sper să obținem un rezultat bun. Trebuie să fim ca un zid galben, să fim uniți. Dacă facem asta, vom reuși.

Olanda are jucători buni, care joacă în campionatele tari. Asta e o forță pe care nu cred că putem s-o egalăm, dar prin forța grupului putem depăși această diferență.

Sunt pregătit de penalty-uri, dar nu vreau să ajungem acolo. Vreau să câștigăm în 90 de minute. Și am încredere în echipă.” – a declarat acesta, potrivit FRF TV.

INTERVIURILE HotNews.ro