Sari direct la conținut

FOTO. Ce vedete au fost zărite în tribune la finala de la Wimbledon dintre Alcaraz și Djokovic

HotNews.ro
FOTO. Ce vedete au fost zărite în tribune la finala de la Wimbledon dintre Alcaraz și Djokovic
Tom Cruise/Profimedia Pictured: tom cruise,Image: 889765413, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide, Model Release: no, Pictured: tom cruise, Credit line: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zeci de vedete din lumea filmului, sportului și a muzicii au asistat duminică la al doilea triumf consecutiv al lui Carlos Alcaraz la Wimbledon.

Carlos Alcaraz și Novak Djokovic nu au fost singurii care au atras atenția duminică pe terenul central de la Wimbledon, în reeditarea finalei de anul trecut. Alcaraz s-a impus în trei seturi, dar privirea spectatorilor și a presei a fost atrasă și de pleiada de vedete aflate în tribune.

Prințesa Kate a înmânat trofeele și a fost ovaționată la final de întreaga arenă. 

Alături de ea, în tribune, s-a aflat și prințesa Charlotte.

Prințesa Charllote și mama sa, Prințesa Kate Middleton/Profimedia

În tribune au mai fost printre alte vedete, Julia Roberts, Tom Cruise, Benedict Cumberbatch (actorul din serialul Sherlock), actrița și cântăreața americană Zendaya, legendarul cântăreț englez Cliff Richard, Pierce Brosnan, Gerald Butler sau fostul câștigător de la Wimbledon, Andre Agassi.

Spaniolul Carlos Alcaraz, locul 3 ATP, a câştigat, duminică, pentru al doilea an consecutiv turneul de grand slam de la Wimbledon, învingându-l în finală pe sârbul Novak Djokovici, numărul 2 mondial. Cu victoria sa de duminică, Alcaraz a devenit al doilea jucător din Era Open care câştigă primele sale patru finale de Grand Slam, scrie News.ro.

Alcaraz s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, 7-6 (4), în două ore şi 27 de minute.

În decisiv, la 5-4, Alcaraz a ratat trei mingi de meci.

INTERVIURILE HotNews.ro