Sari direct la conținut

FOTO. Cum a venit îmbrăcată Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi. Unde a mai purtat această rochie

HotNews.ro
FOTO. Cum a venit îmbrăcată Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi. Unde a mai purtat această rochie
Simona Halep/Profimedia

Simona Halep nu putea lipsi la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Halep a venit îmbrăcată cu o rochie neagră, despre care presa tabloidă scrie că ar costa câteva zeci de mii de euro.

Simona Halep a venit la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, însoțită de părinții ei, notează Cancan. Evenimentul a avut loc la Domeniul Știrbey, iar Halep a purtat o rochie superbă, neagră, lungă și decupată în zona taliei. O rochie, care potrivit sursei citate, ar costa între 15-20.000 de euro.

Din imaginea postată de Halep pe contul său de Instagram, pare să fie aceeași rochie pe care sportiva a purtat-o la ceremonia oficială din 2019, când a câștigat trofeul de la Wimbledon, lucru remarcat și de unii dintre fanii săi.

Novak Djokovic și Simona Halep, 2019. Foto: AFP / Profimedia

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi şi component al „Generaţiei de Suflet” a fotbalului românesc, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase, duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală.

Conform A1.ro, Ianis şi Elena i-au ales ca naşi pe Naciadis Costel si Andreea, un cuplu de afacerişti din Constanţa, Costel fiind fiul lui Tănase Naciadis, naşul lui Gică Hagi.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie în iunie 2023, la Paris. Elena Tănase are 24 de ani şi este din Constanţa, fiind de origine aromână.

Lista invitaților celebri de la petrecere a fost extrem de numeroasă: de la colegii de națională ai lui Hagi Senior – Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Gabi Balint – la colegii mirelui – Ciprian Tătărușanu, Denis Alibec, Florinel Coman sau Răzvan Marin, plus multe vedete din lumea sportului și showbizului.

INTERVIURILE HotNews.ro