Sari direct la conținut

FOTO Faimoasele garsoniere de 11 metri pătrați din Cluj au ajuns să coste aproape 40.000 de euro

Orașul Cluj-Napoca (Biserica Sfântul Mihail), Foto: Adi Iacob / HotNews
Orașul Cluj-Napoca (Biserica Sfântul Mihail), Foto: Adi Iacob / HotNews

Garsonierele de doar 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, cu anunțuri de închiriere care s-au viralizat de mai multe ori pe rețelele de socializare din cauza prețurilor mari, au ajuns să coste la vânzare aproape 40.000 de euro, arată Actual de Cluj.

Ziarul local amintește că este vorba de garsoniere în blocuri de nefamiliști, fără balcon și cu o suprafață de doar 11 metri pătrați. În cartierele Gheorgheni și Mănăștur prețurile ajung până la aproape 40.000 euro.

O astfel de garsonieră, într-un bloc din Gheorgheni, proaspăt renovată, este scoasă azi la vânzare pentru 39.990 euro. Spre deosebire de majoritatea acestui fel de oferte, aceasta e scoasă la vânzare chiar de proprietar și nu de agenții imobiliare.

Între avantajele achiziției, enumeră proprietarul, este „estetică superioară”: „cel mai estetic bloc de garsoniere de 11 mp din Cluj-Napoca”, scrie anunțul citat de Actual de Cluj.

Garsoniera poate fi de asemenea închiriată pentru 200 euro pe lună. „Această garsonieră este o investiție sigură datorită creșterii constante a prețurilor imobiliare în relație cu locația avantajoasă care garantează o cerere constantă”, susține proprietarul.

HotNews.ro a verificat independent pe platforma de vânzări online OLX că nu este vorba de singurul anunț de acest fel:

Garsonierele amenajate și utiliate mai puțin modern sunt scoase la vânzare cu prețuri de peste 35.000 de euro:

INTERVIURILE HotNews.ro