Sari direct la conținut

FOTO. Jennifer Lopez, surprinsă de presa britanică într-un loc mai puțin așteptat

HotNews.ro
FOTO. Jennifer Lopez, surprinsă de presa britanică într-un loc mai puțin așteptat
Jennifer Lopez / Sursă foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Lopez a făcut tot posibilul să nu atragă atenția asupra ei când a fost văzută zburând la clasa economică în weekend, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Diva, care are o avere netă estimată la 400 de milioane de dolari, a demonstrat că este încă Jenny de la bloc, în timp ce se pregătea pentru un zbor de 2 ore și 20 de minute de la Napoli, Italia, către Paris, Franța, sâmbătă.

Fotografiile obținute de MailOnline o arată pe cântăreața în vârstă de 54 de ani îmbrăcată într-un pulover alb și pantaloni de jogging în timp ce stătea la fereastră pe un zbor KLM, pe un loc – unde prețurile încep de la 134 de euro.

După ce a trecut prin vamă și securitate alături de mulțime, actrița a călătorit cu bodyguardul ei în avion, care era așezat pe scaunul de pe culoar.

Jennifer Lopez și-a încheiat vacanța solo în Italia pentru a ajunge la Paris pentru Săptămâna Modei pentru bărbați. În ultimele luni, presa tabloidă a publicat în repetate rânduri zvonuri despre un posibil divorț de actorul Ben Affleck.

foto: Profimedia

INTERVIURILE HotNews.ro