Sari direct la conținut

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look

HotNews.ro
Keanu Reeves in ultimul film „John Wick”, al patrulea, Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia
Keanu Reeves in ultimul film „John Wick”, al patrulea, Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de „look”, el alegând să renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile în favoarea unei tunsori scurte, relatează revista People.

Actorul în vârstă de 59 de ani s-ar fi tuns pentru a intra în rolul personajului său din Outcome, o comedie neagră regizată de Jonah Hill și în care va juca alături de Cameron Diaz. Pentru Diaz noul rol va fi primul după o pauză de un deceniu de la actorie.

FOTO: CPR-D.sAnchez / Backgrid USA / Profimedia Images

În ceea ce-l privește pe Reeves, acesta tocmai a terminat filmările la Good Fortune, o altă comedie care va reprezenta debutul regizoral al comediantului și actorului Aziz Ansari.

Deși producătorii acestui film au ținut secrete detaliile privind povestea sa, revista Variety notează că ar fi vorba despre o comedie ce se va învârti în jurul așa-zisei economii „gig” din Los Angeles. Economia gig se referă la piața forței de muncă pe care contractori independenți își oferă serviciile pentru activități la cerere. Exemple în acest sens ar fi platformele de ridesharing sau cele de livrare la domiciliu.

Revista People notează că deși noul look al lui Reeves reprezintă o surpriză, el nu este cu totul inedit, amintind în acest sens că actorul s-a tuns și mai scurt pentru filmele Matrix.

La ultima sa apariție la un eveniment public el a avut același look cu care și-a obișnuit fanii de ani de zile, primind luna trecută premiul pentru întreaga carieră la gala Premiilor Saturn.

Dave Starbuck / Imago Stock and People / Profimedia

Reeves a fost nominalizat și la Premiul Saturn pentru cel mai bun actor într-un rol principal grație interpretării sale din lungmetrajul John Wick: Chapter 4, însă acest premiu a fost câștigat în cele din urmă de Harrison Ford pentru ultimul film Indiana Jones.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro