Sari direct la conținut

FOTO „Nu există emoție mai mare”. Mircea Geoană publică poze de la nunta fiicei sale

HotNews.ro
Mircea Geoana, Foto: Petras Malukas / AFP / Profimedia Images
Mircea Geoana, Foto: Petras Malukas / AFP / Profimedia Images

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a publicat weekendul acesta imagini de la nunta fiicei lui, Ana, care s-a căsătorit în urmă cu o săptămână cu Garett Cayton. Geoană își exprimă pe Facebook emoțiile și dragostea față de fiica sa.

Astfel, Mircea Geoană a postat o fotografie în timp ce își conducea fiica la altar, dar și cu cei doi miri, Ana și Garett.

„Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar. Ana, parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta? Suntem mândri de tine și Garrett și vă iubim la infinit!”, a scris Geoană.

Nunta Anei Geoană cu Garett Caytona avut loc la Veneția, la Hotelul Cipriani, cel mai luxos hotel din oraș. Printre invitații de la nuntă s-a numărat și Andreea Esca.

Acum cei doi sunt în luna de miere, potrivit imaginilor de pe contul fiicei lui Geoană de pe Instagram.

Ana Geoană e stabilită în America, în Los Angeles, unde este nutriționist și life coach. În luna martie 2022, fata lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de Garrett, scrie Libertatea.

Conform Fanatik, Garrett Cayton provine dintr-o familie cunoscută și înstărită din America.

Citeşte întreaga ştire: Cine e Garrett Cayton, viitorul ginere al lui Mircea Geoană. Provine dintr-o familie înstărită și cunoscută din America. Tânărul ar fi nepotul unui milionar de origine poloneză, pe nume Jona Goldrich.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro