Sari direct la conținut

​​FOTO Restaurant la 50 de metri deasupra Bucurestiului. Cat costa o cina la inaltime?

HotNews.ro
Dinner in The Sky la Bucuresti, Foto: Hotnews
Dinner in The Sky la Bucuresti, Foto: Hotnews

La 50 de metri inaltime, in Piata George Enescu, pe o platforma care cantareste in jur de 7 tone si este sustinuta de o macara, au loc, intre 25 si 28 august, degustari de vinuri scumpe si retete gatite de bucatarii unor restaurante si hoteluri luxoase din Bucuresti, dar si concerte de vioara sau duete. Pentru ca „Dinner in The Sky” este una dintre cele mai extravagante mese din lume, potrivit revistei Forbes, si preturile sunt pe masura.

Restaurantul suspendat din parcarea din fata Ateneului Roman din Bucuresti are o capacitate de 22 de locuri si este ridicat cu ajutorul unei macarale pana la inaltimea de 50 de metri, echivalentul unui bloc de 20 de etaje.

Dintre cele 22 de locuri, 5 sunt rezervate echipei de bucatari, somelieri, ospatari sau artisti care intretin buna dispozitie. Acestia stau chiar in mijlocul mesei.

Conceptul de restaurant in cer vine cu 4 tipuri de ridicari si 4 meniuri diferite. Astfel puteti lua micul dejun la 50 de metri deasupra Bucurestiului in schimbul sumei de 400 de lei de persoana. O urcare plus un cocktail pregatit de barmani cu experienta costa 150 de lei, optiunea Bucurestiul Interbelic 450 de lei, iar pentru o cina la inaltime va trebui sa platiti 750 de lei. Ultimele doua vin la pachet si cu un concert de vioara si un duet intre Dorina Vasilashko si Alexandra Violin.

O masa dureaza intre 30 si o ora si 15 minute, in functie de tipul de ridicare ales. Desi preturile sunt mari, cina deasupra Bucurestiului poate fi o experienta inedita si un prilej bun pentru a face o surpriza unei persoane dragi.

Tocmai pentru ca o astfel de cina nu este accesibila oricui, conceptul „Dinner in The Sky” este foarte popular in randul afaceristilor sau a brandurilor care aleg sa-si lanseze produsele la inaltime.

„Dinner in the sky” este prezent deja in peste 50 de tari din Europa, Asia si in Statele Unite ale Americii, clasandu-se in topul celor mai extravagante si neobisnuite restaurante din lume. La noi in tara a fost adus de Ovidiu Barbier, in 2011.

Informatii despre viitoarele evenimente Dinner In The Sky Romania sunt disponibile pe www.dinnerinthesky.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro