Sari direct la conținut

FOTOGALERIE David Guetta a concertat la Romexpo

HotNews.ro
, Foto:
, Foto:

Considerat de multi drept cel mai bun DJ de muzica house din lume, David Guetta a concertat vineri, 15 octombrie, la Romexpo Bucuresti, in fata a 6.500 de persoane, informeaza organizatorii. Printre surprizele serii s-a numarat aparitia pe scena a unui robot dansator de trei metri, cu ocazia piesei Around the World a celor de la Daft Punk.

Seara a inceput cu warm-up set-urile lui DJ Almud si Muzzaik, pentru ca apoi David Guetta sa dea drumul propriului „set”, cu melodia Getting Over You.

Printre surprizele pregatite de DJ-ul francez s-a numarat cel mai nou single al sau, Only Girl (piesa facuta impreuna cu cantareata Rihanna), prezentat pentru a doua oara live. Nu au lipsit nici cantece ca Sexy Bitch, Love Is Gone, Club Can’t Handle Me, When Love Takes Over, I Got a Feeling sau Memories.

Setul francezului a continut si cateva piese din repertoriul altor artisti, iar la binecunoscutul Around the World al celor de la Daft Punk a aparut pe scena un robot dansator de aproape trei metri. Mai tarziu publicul a avut sansa sa vada robotul de aproape, pentru ca acesta a intrat in public.

Alaturi de ritmurile lui Guetta, atmosfera de petrecerea a fost intregita de peretele de led-uri de 8×4 m amplasat in spatele artistului (pe care au rulat animatii spectaculoase si mesajele de indemn la petrecere, in limba romana, ale artistului catre public) si de cele 14 ecrane amplasate in sala.

Concertul lui David Guetta a fost organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez s-a aflat in Capitala in cadrul seriei de evenimente internationale Deadcode Production Diamond Series, care a inclus si concerte in Bratislava, Debrecen si Praga.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro