Sari direct la conținut

Frecat menta între stațiuni – tâmpeala turiștilor

HotNews.ro
Aglomeratie în trafic, Foto: AGERPRES
Aglomeratie în trafic, Foto: AGERPRES

​​E șaorma mai bună în Vamă, ba nu e peștele mai bun la Saturn, bă, da ce plajă e la Costinești, ba, da mă plimb unde vreau eu pe Litoral! – inventez și eu niște motive. Habar n-am de ce o freacă turiștii lu pește prăjit între stațiuni. Nu e zi de la Dumnezeu ca străduța dintre Constanța și Vamă să nu fie plină. De ce freacă românii barbunca între stațiuni? De ce n-au astâmpăr? Ce caută turbați în fapt? De ce au mâncărime și nu stau locului? ​Frecat menta între stațiuni – tâmpeala turiștilor.

De ce pana mea vine omul la mare, la soare? Habar n-am.

Să se bronzeze? Să-și arate burta? Sânii? Costumele de baie? Să bea ca butoaiele? Nu știu. Nu știu. Eu am stat la Marea Neagră anul ăsta ca să mă bată soarele în cap, să aud marea frecându-se erotic de țărm. De asta. să mă simt liber, să belesc ochii la natură, mă rog, dacă se mai poate numi natură. Dar restul? Poporul ăsta?

Mulți o freacă în mașini. Își arată mașinile la soare. Ambalează motoarele, dau noxe Naturii, ard gazul de pomană.

Brusc se hotărăsc să se ducă te miri unde, după te miri ce. De ce nu stau fratele meu locului. Sunt mai rău ca semafoarele, ca fripteuzele. Cum freacă telefoanele toată ziua… ce-or căuta când au infinitul în fața lor – marea, plaja- așa n-au astîmpăr și umblă telelei printre stațiuni. Să vadă ei tot, să nu piardă nimic. Să-și facă POFTELEEEEE! Ce pofte, mama mea? Ce pofte? Porumb fiert e și aicea la tine? Unde te duci? N-ai tu plaja ta? Nu, nu! Vreau să-ncerc și altele. Ca ce să încerci tu altele? De ce să umbliiiii năuc. De ce ai venit tu la Marea cea simplă și infinită? Ca să-nebunești?

Ce vacanță e asta în care pui trupușorul tău mereu pe arcuri. Stai, draqului în banca ta! Stai în stațiunea ta. Și mergi pe piciorușele tale în stațiune.

Cu cât aveți mai mult smart în mână cu atât umblați motorizați, după cai morți, prin stațiuni. Cu cât aveți smart în mână cu atât aveți pofte în creieraș, în stomăcel. Poftele ne tâmpesc.

Adevărul e că de câte ori vreau să vin la Mare, sau să mă plimb EU la Vamă sau la Mamaia n-am, domle, loc de alții. Voi nu puteți să stați locului să merg eu? Vreau să mă duc la mare de la București. Merg la Mare? Nu se poate? Mă împing cu toți pofticioșii. Lăsați-mi străduța de la Vamă la Constanța liberă,

vreau eu să ajung la plită la Vamă sau

să-mi iau șuberec de la Mangalia din piață.

Vreau să mă scald în nămol ca măgarul Techir.

Bă, dă-te, bă, la o parte!

Pe lângă chestii de astea uite ce-i pe LITORALUL 2023:

Crima vine, crima trece! Noi rămânem la Mare rece. Așa că să vedem cine ne mai enervează la Marea Neagră. LISTĂ exclusivitate!!!!?

Vlad Pascu, Vlad de cocaină, amfetamină şi metamfetamină

Mamelor din lumea-ntreagă, eu vă dau un singur sfat: lăsați copii la înecat din cauza la uațap

Morți 22 și doi smardoi la Marea Neagră. De vină e curentul RIP

De ce totuși ne-nghesuim ca oile la Marea Neagră? Minivacanța de Sfânta Mărie și alte vacanțe. În ritm de Chirilă, Connect-R, Trenet, Gheboasă

Berea e scumpă rău.

Eminescu stă cu fundu’ la Mare

E Coli plutește-n apă.

Imobiliarele sufocă Litoralul.

Șezlonguri, cearceaf și baldachin

Ce iatagan! ce sân! ce bulan! E înghesuială pe plajă e ocheadă și mitocanie la Marea Neagră

Muzicile de pe plajă care ne nenorocesc creierii. Cazul excepțional al Jaguarului din Vama Veche

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro