Sari direct la conținut

LPF a anunțat când se va disputa derby-ul etapei a 13-a, dintre Dinamo și FCSB

HotNews.ro
LPF a anunțat când se va disputa derby-ul etapei a 13-a, dintre Dinamo și FCSB
Fotografie ilustrativă / Fanii lui Dinamo în timpul meciului Universitatea Cluj vs. Dinamo Bucuresti, 2 septembrie 2024. Sursa foto: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat programul etapei 13 din Liga 1, prima după pauza provocată de meciurile naționalei din Liga Națiunilor, scrie miercuri Golazo.ro.

Dinamo o va găzdui pe FCSB în etapa #13, duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00. Va fi primul duel dintre cele două echipe în acest sezon și se anunță spectacol total.

Mai ales că suporterii vor putea veni la stadion, Dinamo nefiind pedepsită drastic pentru incidentele de la meciul cu FC Botoșani.

Dinamo trece prin cea mai bună formă din ultimii ani, aflându-se pe locul 5 după primele 11 etape, în timp ce FCSB ocupă poziția a 9-a în clasament, dar cu o restanță, cu FC Botoșani.

Cele două se vor întâlni din nou, pe 30 octombrie, într-un meci din grupele Cupei României.

Tot în etapa a 13-a, liderul surpriză din Liga 1, Universitatea Cluj, o va întâlni pe ocupanta locului 3, Oțelul Galați, într-un meci al revelaților începutului de sezon.

Petrolul o va găzdui pe CFR Cluj, în timp ce Rapidul lui Șumudică va primi vizita trupei lui Hagi, Farul Constanța.

Vedeți programul complet al meciurilor din etapa a 13-a pe Golazo.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro