Sari direct la conținut

Gigi Becali a confirmat noul transfer al celor de la FCSB: „Mâine face vizita medicală”

HotNews.ro
Gigi Becali a confirmat noul transfer al celor de la FCSB: „Mâine face vizita medicală”
Marius Ștefănescu Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB-ul își continuă campania de transferuri pentru a face față în preliminariile UEFA Champions League, iar finanțatorul Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord cu Sepsi pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

>> Farul s-a despărțit de un cvintuplu câștigător al SuperLigii – Jucătorul care a revenit la constănțeni

Marius Ștefănescu, următorul jucător adus de FCSB

Cu toate că Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat în repetate rânduri că Marius Ștefănescu nu va ajunge la FCSB, se pare că mutarea este la un pas de a fi realizată.

Într-o intervenție în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport, finanțatorul campioanei României a confirmat că a ajuns la un acord cu gruparea din Sfântu Gheorghe și că Marius Ștefănescu va ajunge joi în București pentru a face vizita medicală.

„Mâine face vizita medicală. Am terminat actele. Mâine dimineață vine la vizita medicală. Eu am vorbit cu Laszlo Dioszegi și i-am zis un lucru: ‘Toată lumea știe că ai spus la nervi’.

Poți să spui la nervi că nu pleacă niciodată la FCSB. Poate să fie o parabolă, o trecem la proverbe. Așa a zis-o.” – a declarat acesta.

Marius Ștefănescu est cotat la 1.7 milioane de euro și este cel mai important jucător de la Sepsi.

Acesta a strâns 36 de meciuri în sezonul recent încheiat al SuperLigii României, reușind să marcheze de 14 ori și să ofere 5 pase de gol.

INTERVIURILE HotNews.ro