Sari direct la conținut

Giovanni Ravasio este noul presedinte al Fondului Proprietatea

HotNews.ro

Consiliul de supraveghere al Fondului Proprietatea l-a numit, luni, in functia de presedinte pe Giovanni Ravasio, consilier al primului ministru si al Guvernului, se arata intr-un comunicat al Fondului. O alta decizie a Consiliului de Supraveghere a fost renuntarea la formula de conducere colegiala prin rotatie.

Membru al Consiliului de administrare de la Banca Europeana de Investitii si membru al Consiliului de administrare al Fondului de Investitii European, Giovanni Ravasio este, incepand cu luna iulie 2001, consilier al primului ministru si al Guvernului roman.

Inca din 1965, Giovanni Ravasio a lucrat pentru Comisia Europeana, ocupand functii de raspundere, fiind pe rand consilier al presedintelui, director general al directiei pentru interventii comunitare si structuri economice, director general la departamentului general pentru bugete, director general la departamentului de audit. In perioada 1990-2001, a detinut functia de director general al economiei si finantelor, la Comisia Europena.

Giovanni Ravasio are o diploma in stiinte umaniste obtinuta la Colegiul St. Pierre din Uccle si una in stiinte economice, in urma absolvirii cursurilor Universitatii Libere din Bruxelles.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro