Sari direct la conținut

Grav accident rutier pe A1, în județul Sibiu: Un mort și cinci răniți în urma impactului dintre două autoutilitare

HotNews.ro
Accident rutier (arhiva), Foto: Agerpres
Accident rutier (arhiva), Foto: Agerpres

Un bărbat a murit și alte cinci persoane au fost rănite grav, marți, în urma impactului dintre două autoutilitare, pe Autostrada Sibiu-Deva, în zona viaductului de la Aciliu, județul Sibiu, un elicopter SMURD fiind solicitat pentru una dintre victime, care este inconștientă, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, impactul s-a produs după ce o autoutilitară a lovit un alt vehicul oprit pe banda de urgență.

„Accidentul s-a produs pe A1, km. 276 Sebeș – Sibiu, zona Aciliu, posibil pe fondul neatenției în conducere. Șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgență. O persoană a decedat, din auto vinovat”, a spus Welter.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că șase persoane au fost implicate în accident, trei fiind scoase din mașini cu ajutorul echipajului de la Descarcerare.

La locul producerii accidentului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua o victimă, aflată în stare de inconștiență.

Traficul se desfășoară restricționat pe banda a doua.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro