Sari direct la conținut

Green Hours isi stinge luminile pentru a lupta impotriva poluarii

HotNews.ro

In cadrul initiativei World Wide Found for Nature, programul „Earth Hour/Ora Pamantului” a inceput in 2007, la Sydney (Australia). In cadrul acestei initative, anul trecut, timp de o ora, in Sydney au fost stinse luminile din cladiri, companii, restaurante si locuinte, in semn de solidaritate pentru gasirea unor solutii care sa previna poluarea.

Anul acesta, evenimentul va fi unul international si, la Bucuresti, Green Hours se va alatura initiativei.

Green Hours va stinge luminile sambata, intre orele 20.00 si 21.00, alaturandu-se milioanelor de persoane din intreaga lume, care sustin in mod oficial proiectului „Ora Pamantului”, conform mediafax.ro.

Alte 24 de orase din intreaga lume care si-au anuntat in mod oficial participarea la proiect, printre care Toronto, Chicago, Tel Aviv sau Copenhaga.

„Pentru ca Bucurestiul «oficial» nu a catadicsit sa se alature acestei manifestari, incercati sa faceti vizibila ralierea dumneavoastra aprinzand o lumanare la fereastra, inspre strada, ca semn al actiunii in acord cu Ora Pamantului”, transmite Green Hours.

Totodata, Green Hours invita bucurestenii sa inchida televizoarele: „Micsorati macar pentru o ora ratingul atat de vanat de minunatele noastre televiziuni”.

Urmareste prezentarea actiunii Earth Hour 2007

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro