Sari direct la conținut

GSP. „Nu am acceptul lui Becali, dar o dau pe piață". Dumitru Dragomir, dezvăluiri neașteptate. „15 milioane fără să ridice un pai!"

HotNews.ro
Dumitru Dragomir, Foto: GSP
Dumitru Dragomir, Foto: GSP

Dumitru Dragomir a continuat seria dezvăluirilor despre averea lui Gigi Becali, despre care spune că este un afacerist desăvârșit.

În vârstă de 76 de ani, Dumitru Dragomir are mai multe afaceri imobiliare, unele chiar cu patronul FCSB.

„Nu am acceptul lui, dar o dau pe piață. Gigi Becali, acum 1-2 ani, a vândut o parcelă de 8-10 hectare și o altă parcelă de vreo 14-16 hectare.

Primului i-a spus: dacă nu ai toți banii, îmi dai acum 5 milioane, iar restul la 1 februarie 2023. Ăla a avut necazuri și nu a avut să-i dea banii la 1 februarie, iar Gigi Becali nu l-a mai păsuit. Când au făcut ei afacerea, în urmă cu doi ani, se înțeleseseră la 150 de euro metrul.

Acum, când nu i-a mai dat banii, Becali i-a oprit 5 hectare din teren. A doua zi, Becali mi-a vândut mie și lui Florin Tănase cu 300 de euro metrul din astea 5 hectare, iar restul îl dă între 400 și 600 de euro. Practic, n-a mișcat nimic și a făcut 6-7 milioane. (…) Fără să ridice un pai, face alți 15 milioane de euro. Becali se ține de cuvânt”, a spus Dragomir.

Citește continuarea pe GSP.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro