Sari direct la conținut

GSP: Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”

GSP.ro
Ilie Dumitrescu, Foto: AGERPRES
Ilie Dumitrescu, Foto: AGERPRES

Patru ani a durat căsnicia lui Ilie Dumitrescu cu Nela, din care au rezultat doi copii: Dani și Sică. Cei doi soți au divorțat în 1995, motivul fiind Letiția, pe care Ilie a cunoscut-o în 1994.

Chiar dacă era însurat cu Nela, s-a speculat în presa mondenă că Ilie a cucerit-o pe Letiția Badea oferindu-i un tablou de Grigorescu și un buchet de flori imens. Ilie Dumitrescu şi Letiţia au fost căsătoriţi 14 ani, timp în care s-au născut Toto şi Mayra, copiii cuplului.

Povestea lor de iubire a început în 1993, când s-au cunoscut la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. S-au despărțit ulterior, în 2007. În afara celor două femei, fostul jucător a mai avut câteva legături intens mediatizate.

Letiția, ajunsă acum la 50 de ani, a fost dintotdeauna una din marile frumuseți ale Capitalei, aceasta defilând ca model în anii ’90 și 2000 pentru Zina Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu…

Citește integral pe GSP.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro