Sari direct la conținut

Handbal: Dinamo anunță plecarea jucătorului care „și-a câștigat locul în inimile tuturor”

HotNews.ro
Echipa de handbal masculin Dinamo Bucuresti, Foto: Inquam Photos / Vali Marin
Echipa de handbal masculin Dinamo Bucuresti, Foto: Inquam Photos / Vali Marin

​După plecarea antrenorului Xavi Pascual, clubul CS Dinamo București a anunțat, miercuri, că Saeid Heidarirad nu va mai fi portarul echipei de handbal masculin.

Portarul Saeid Heidarirad pleacă de la Dinamo

Heidarirad (33 de ani) a petrecut șapte sezoane la Dinamo și a câștigat 15 trofee. Iranianul a primit cetățenia română în septembrie 2022, iar la începutul acestui an a devenit eligibil pentru naționala României.

„Mulțumim, Saeid! La finele acestui sezon ne despărțim de un jucător pe care îl avem în suflet: Saeid Heidarirad! Au fost șapte sezoane în care a apărat poarta echipei noastre, în toate competițiile în care am jucat, de la Champions League la EHF European League, de la campionat la Cupa și Supercupa României. Prin evoluțiile sale, dar și prin felul de a fi, și-a câștigat locul în inimile tuturor.

Prezența lui la Dinamo a însemnat 15 trofee câștigate (6 titluri, 5 Supercupe, 4 Cupe ale României), 15 goluri marcate, câteva sute de parade, nominalizări la portarul etapei în Champions League și multe alte amintiri frumoase. A fost parte din povestea noastră de succes.

Viața unei echipe presupune însă și astfel de momente, de despărțire. Mulțumim, Saeid și îți dorim tot binele din lume acolo unde pașii te vor conduce!”, a anunțat CS Dinamo.

Tot miercuri, Constantin Din (președintele Federației Române de Handbal), a anunțat că Dinamo (masculin), Rapid şi Gloria Bistriţa (feminin) au solicitat wild carduri pentru Liga Campionilor.

În sezonul 2023/24, Dinamo a câştigat titlul naţional şi a încheiat pe locul 4 în EHF European League.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro