Sari direct la conținut

Harvey Weinstein, dus de urgență din închisoare la spital pentru o operație la inimă – ABC News

HotNews.ro
Harvey Weinstein în sala de judecată, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Harvey Weinstein în sala de judecată, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Fostul producător de la Hollywood Harvey Weinstein a suferit luni o intervenție chirurgicală de urgență la inimă, după ce a avut dureri în piept în seara precedentă la o închisoare din New York, a informat ABC News pe surse, relatează Reuters.

Weinstein, în vârstă de 72 de ani, urmează să fie prezentat în instanță săptămâna aceasta, unde procurorii au prezentat dovezi unui mare juriu din New York, în timp ce lucrează la o nouă inculpare a fostului producători pentru acuzații de infracțiuni sexuale, scrie ABC.

Weinstein, care a negat că a avut vreo relație sexuală neconsensuală cu cineva, a fost găsit vinovat pentru acuzații de viol în februarie 2020 și condamnat la 23 de ani de închisoare

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea în aprilie, constatând că Weinstein nu a primit un proces echitabil, deoarece un judecător a permis mărturia unor persoane care nu îl acuzaseră oficial de agresiune. 

Weinstein suferă de diabet, hipertensiune arterială, stenoză spinală, lichid la inimă și plămâni și a contractat recent COVID și pneumonie, potrivit unei declarații a reprezentanțilorlui Weinstein la ABC.

Un purtător de cuvânt al lui Weinstein nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

INTERVIURILE HotNews.ro