Sari direct la conținut

HUAWEI FreeBuds Pro 2 – cât de inteligente pot fi niște căști?

Smile Media
HUAWEI FreeBuds Pro 2, Foto: Huawei Consumer BG
HUAWEI FreeBuds Pro 2, Foto: Huawei Consumer BG

Trăim vremuri extrem de interesante din punct de vedere tehnologic. Asistăm la inovații zi de zi și ajungem să deținem lucruri pe care acum câțiva ani poate nici nu ni le imaginam, pentru că fie le vedeam prin filmele de tip SF, fie le citeam prin cărțile lui Asimov. Așadar, acum nu ne mai impresionează aproape nimic din ce se lansează nou pe piață și nu realizăm câtă tehnologie și inovație poate exista în unele lucruri pe care le folosim zi de zi. Așa este și în cazul noilor căști lansate de Huawei, FreeBuds Pro 2.

FreeBuds Pro 2 sunt pline de tehnologie și inovație. Căștile nu mai sunt doar niște decodere simple de semnal, cu două difuzoare și un cablu. Discutăm acum de tehnologii cu inteligență artificială integrată, de materiale premium și de hardware de ultimă generație.

Design

Așa cum ne-au obișnuit cei de la Huawei, FreeBuds Pro 2 sunt niște căști care arată extrem de bine. Elegante, finisaje superbe și cu design premium. Generația nouă de FreeBuds Pro vine cu o carcasă mult mai ușoară, greutatea sa fiind redusă de la 60 de grame la 52.1 grame. Totodată, volumul său a fost redus cu 11%, făcând din transportul căștilor o experiență chiar și mai ușoară decât în generațiile trecute ale acestei familii de căști wireless.

Sunetul – next level

Cei de la Huawei se laudă că FreeBuds Pro 2 oferă cea mai bună calitate a sunetului din industrie, mulțumită celor două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, a driver-ului dinamic cu patru magneți cu crossover digital avansat și a unui codec LDAC de înaltă rezoluție.

Unitatea de driver dinamică de 11 mm cu patru magneți mărește cu 30% forța motrice, în comparație cu cea a produsului precedent, oferind 14 Hz de bas puternic. Iar spectrul de sunete, texturi și detalii depășește cu mult spectrul uman de percepție sonoră – de la 14 Hz la 48 kHz.

Funcționalități

Indiferent unde te afli, căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2 îți asigură o experiență de ascultare la standarde înalte. Funcția de anulare a zgomotului de fundal are trei moduri speciale, care se schimbă automat, în funcție de unde se află utilizatorii. Este vorba despre modul Ultra (perfect pentru călătoriile zgomotoase cu metroul), modul General (adaptat la zgomotul specific din cafenele și restaurante) și modul Cozy (ideal pentru locurile mai tăcute, cum ar fi bibliotecile).

Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe piață este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului, în comparație cu modelul anterior. În anumite scenarii, poate fi atinsă o performanță maximă de reducere a zgomotului de 47 dB.

ANC-ul dinamic inteligent va comuta căștile în modul optim de anulare a zgomotului în timp real, reușind să detecteze structura canalului auditiv, modul de purtare și zgomotul ambiental, astfel încât fiecare notă să fie autentică.

Pentru situațiile în care ai nevoie de atenție sporită la zgomotele de fundal, FreeBuds Pro 2 oferă Awareness Mode, care captează sunetele ambientale cu claritate. Totodată, Voice Mode este funcția perfectă pentru situațiile în care vrei să dialoghezi cu cineva și să asculți muzică în același timp.

Autonomie și protecție la apă

Pe partea de autonomie, FreeBuds Pro 2 stau excelent: cu funcția ANC pornită, ele pot fi folosite timp de patru ore fără întrerupere fără carcasă și 18 ore cu carcasă, iar cu funcția oprită rezistă 6,5 ore fără carcasă și 30 de ore cu carcasă. Așadar, autonomie suficientă pentru a trece orice zi, indiferent cât de mult le folosești. Iar pe partea de protecție la apă și praf, FreeBuds Pro au certificat IP54. Nu vei avea emoții că te prinde o ploaie fără umbrelă.

Conectivitate

Noile căști se încadrează în strategia Huawei Seamless AI Life, oferind o conectivitate ușoară cu orice sistem de operare.

Cu Android, iOS sau Windows, poți oricând să conectezi căștile la două dispozitive simultan prin Bluetooth și să comuți între cele două dispozitive în timp real. Pentru dispozitivele Huawei, poți deschide și cutia de încărcare, iar telefonul, tableta sau computerul vor afișa automat o fereastră pop-up pentru asociere sau reconectare.

FreeBuds Pro 2 sunt exemplul perfect al vremurilor pe care le trăim. Pline de tehnologie și inovație, totul în niște obiecte atât de mici.

Pentru mai multe detalii accesează magazinul online Huawei.

Articol susținut de Huawei Consumer BG

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro