Sari direct la conținut

„În România, oamenii din HoReCa trăiesc din bacșiș” – patronul restaurantelor „La Mama”, Cătălin Mahu, la podcastul Idei&Antreprenori

HotNews.ro
Catalin Mahu, patron restaurante
Catalin Mahu, patron restaurante

Patronul restaurantelor bucureștene „La Mama”, Cătălin Mahu, consideră că angajații din sectorul HoReCa „trăiesc din bacșiș”, iar costul cu salariile nu trebuie să depășească 30%, în contul de profit și pierdere al unui restaurant.

Invitat la podcastul StartupCafe.ro Idei&Antreprenori, Mahu a mai spus că a renunțat la afacerile de pe Litoral, pentru că nu a mai găsit lucrători dispuși să lucreze acolo, vara, la costuri care să-i permită și lui, ca patron, să câștige.

Antreprenorul a vorbit și despre controalele derulate de șeful ANPC, Cristian Popescu Piedone, despre măsurile de siguranță a alimentelor din restaurantele din România, precum și despre posibilitățile de consum ale românilor.

Citește mai departe și comentează pe StartupCafe.ro…

INTERVIURILE HotNews.ro