Sari direct la conținut

Incendiu la un post de Politie din Alba

HotNews.ro

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de luni spre marti, la locuinta de serviciu a Postului de Politie din Mihalt, aflata la etajul imobilului, in care dormeau un agent si sotia sa, focul izbucnind cel mai probabil de la o priza, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, citati de Agerpres.

Garda de Interventie Blaj a actionat cu doua autospeciale pentru stingerea incendiului, care s-a manifestat la etajul sediului, fiind afectata o suprafata de cateva zeci de metri, inclusiv din acoperis, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) ‘Unirea’ Alba. Urmeaza ca specialistii sa stabileasca cu exactitate ce anume a provocat incendiul, nefiind exclus, din primele cercetari, sa fi fost din cauza unei prize suprasolicitate.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Alba, comisar Luminita Prodan, a precizat ca in locuinta de serviciu se aflau un agent si sotia acestuia, de altfel incendiul fiind anuntat chiar de catre politist.

Focul nu a afectat si sediul propriu-zis, situat la parterul cladirii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro