Sari direct la conținut

Internaționalul român care ar putea fi coleg cu Denis Drăguș la Trabzonspor – Jucătorul care i-a impresionat pe turci la EURO 2024

HotNews.ro
Foto: Marc Schueler / imago sportfotodienst / Profimedia
Andrei Burcă Foto: Marc Schueler / imago sportfotodienst / Profimedia

După primele trei meciuri din faza grupelor, jucătorii români sunt la mare căutare pe piața transferurilor. România va juca optimi la EURO 2024, iar după finalul competiției, un alt tricolor ar putea fi coleg cu Denis Drăguș.

Andrei Burcă, urmărit de turcii de la Trabzonspor

Evoluțiile solide din centrul defensivei naționalei României l-au adus pe Andrei Burcă în atenția cluburilor din Europa.

În prezent jucător al celor de la Al-Okhdood Club, în Arabia Saudită, Burcă a avut evoluții sigure la Campionatul European din Germania, iar cei de la Fanatik scriu că internaționalul român este pe lista celor de la Trabzonspor, echipă care l-a transferat și pe Denis Drăguș.

„Trabzonspor, care se dovedește a fi campioana transferurilor în această vară, întărindu-și echipa cu mai multe nume importante, nu ia piciorul de pe pedala de accelerație. Pe lista clubului a apărut și o variantă surpriză pentru poziția de fundaș central: Andrei Burcă.

Stoper-ul român a fost propus clubului. Principala prioritate a celor de la Trabzonspor este Samuel Gigot.” – au scris cei de la Aslinda.

„Burcă este un fundaș versatil, joacă pentru echipa națională a României la Campionatul European, fiind liber de contract în acest moment. Stopper la bază, poate juca și în fața apărării sau în flancul drept al defensivei. Trabzon se interesează de situația acestuia.

Fundașii centrali români au o valoare certă, la fel ca toți veniți din acea zonă a Europei, fiind serioși și cu sânge rece. Are 31 ani. Știm că Abdullah Avci apreciază experiența jucătorilor. Dacă prioritățile lui Trabzon nu se concretizează, transferul lui Burcă s-ar putea materializa.” – notează cei de la 61saat.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă.

INTERVIURILE HotNews.ro