Sari direct la conținut

Întrebarea care l-a enervat pe patronul Rapidului, Dan Șucu, la conferința de prezentare a lui Șumudică: „Aici sunt banii mei”

HotNews.ro
Întrebarea care l-a enervat pe patronul Rapidului, Dan Șucu, la conferința de prezentare a lui Șumudică: „Aici sunt banii mei”
Dan Șucu/Foto: Profimedia

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, spune că-și asumă greșelile făcute, una dintre ele fiind aducerea lui Neil Lennon la Rapid, scrie site-ul Golazo.ro. Rapid l-a demis, marți, pe nord-irlandezul Neil Lennon și în aceeași seară a anunțat instalarea lui Marius Șumudică.

Patronul echipei din Giulești a fost întrebat la conferința de presă în care a fost prezentat noul tehnician: „Aveți puterea să recunoașteți că aducerea lui Lennon a fost cea mai neinspirată decizie? Pentru că nu-l cunoșteați, iar el nu știa nimic despre fotbalul românesc?”.

Întrebarea a stârnit un răspuns lung din partea principalului finanțator al giuleștenilor.

„Răspunderea economică, până la urmă, mie îmi aparține”

„Iartă-mă că-ți spun, dar, până la urmă, aici sunt pe banii mei. Din punctul meu de vedere, nu mă interesează că altcineva trebuie să răspundă.

Răspunderea economică, până la urmă, mie îmi aparține. Dacă e cineva care pierde și care vine cu bani ca să completeze ce lipsește eu sunt acela. Sunt banii mei realizati printr-o activitate economică legitimă, impozitați, coerenți, corecți”.

Mai multe, pe Golazo.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro