Sari direct la conținut

Iulian Mangalagiu, noul Managing Director al Wienerberger România

HotNews.ro
Iulian Mangalagiu, Wienerberger Romania, Foto: Wienerberger Romania
Iulian Mangalagiu, Wienerberger Romania, Foto: Wienerberger Romania

Wienerberger România, una dintre cele mai mari companii producătoare de materiale de construcții din țară, a anunțat luni numirea, cu efect imediat, a lui Iulian Mangalagiu ca Managing Director și Purtător de Cuvânt al board-ului. Iulian Mangalagiu a fost Business Unit Manager pentru Henkel România și Director de Marketing și Vânzări pentru Rigips România.

Este inginer constructor și deține un Business EMBA, conferit de Asebuss si Universitatea Kennesaw din Georgia, SUA, precum și o diplomă de master în domeniul construcțiilor, obținută la Universitatea Tehnică de Construcții din București.

Ca parte a acestei schimbări organizaționale, Corneliu Fecioru, Director Comercial al Wienerberger România, va părăsi această poziție, decizia fiind luată de comun acord, informează compania printr-un comunicat de presă.

Wienerberger este prezentă în România din 1998 și este una dintre cele mai mari companii producătoare de materiale de construcții din țară. Wienerberger este cel mai mare producător de cărămizi din lume și lider de piață în țigle ceramice pentru acoperișuri în Europa, dar și de pavaje de beton în Europa Centrala și de Est. Cu un total de 195 unități de producție, Grupul Wienerberger a generat venituri de 3.3 miliarde euro și un EBITDA de 470 millioane euro în 2018.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro