Sari direct la conținut

Jeremy Renner și-a sărbătorit ziua de naștere pe patul de spital, după ce a fost strivit de plug

HotNews.ro
Jeremy Renner și-a sărbătorit ziua de naștere pe patul de spital, după ce a fost strivit de plug

Actorul american Jeremy Renner a împlinit 52 de ani sâmbătă, 7 ianuarie, și a sărbătorit împreună cu medicii și asistentele care îl îngrijesc în spital, în timp ce se recuperează după accidentul avut în timp ce curăța zăpada, scrie CNN.

„Mulțumesc renumitei echipe medicale de la terapie intensivă pentru că ați început această călătorie”, a scris Renner pe Instagram, unde a postat la Story o fotografie care îl arată pe actor pe un pat de spital, înconjurat de cadre medicale.

Nu este prima dată când vedeta a distribuit poze cu el din spital.

Actorul american a suferit două intervenții chirurgicale pentru traumatisme toracice și leziuni ortopedice după ce a fost strivit de un plug de zăpadă în ziua de Anul Nou, în apropierea casei sale din Nevada.

Starul Marvel curăța zăpada de pe o alee când s-a produs accidentul, a declarat anterior publicistul său pentru CNN.

Renner a distribuit, de asemenea, un scurt videoclip cu fanii săi care dansează pe melodia „In Da Club” a lui 50 Cent pentru a-i ura „La mulți ani”, iar el le-a mulțumit pentru mesaj.

Șeriful comitatului Washoe, Darin Balaam, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că plugul lui Renner a început să se rostogolească în timp ce Renner nu se afla pe scaunul șoferului. El a fost rănit în timp ce încerca să se urce înapoi în mașină, a spus Balaam.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro