Sari direct la conținut

JO 2024: Bernadette Szocs, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la dublu mixt / Victorie fără emoții la simplu

HotNews.ro
JO 2024: Bernadette Szocs, cu ochii în lacrimi după eliminarea de la dublu mixt / Victorie fără emoții la simplu
Bernadette Szocs, în lacrimi (Foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român)

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs s-a declarat „dezamăgită şi tristă” de eliminarea în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului olimpic de la Paris. Cu lacrimi în ochi, ea a spus că îi pare rău că i-a dezamăgit pe români. La simplu, ea a obținut o victorie fără emoții.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au pierdut în patru seturi (0-4) meciul contra sportivilor din Coreea de Sud, Jonghoon LIM / Yubin SHIN în sferturile de finală ale întrecerilor olimpice de dublu mixt. Atât Bernadette Szocs, cât şi Ovidiu Ionescu au continuat turneul olimpic la simplu. În plus, Bernadette Szocs va juca alături de Eliza Samara şi Adina Diaconu în competiţia feminină pe echipe.

La simplu, Bernadette Szocs a câștigat fără emoții. În competiția feminină de tenis de masă de la simpu, Bernadette Szocs a învins-o cu 4-1, pe ZHOU Jingyi (Singapore, 33 mondial), în primul meci.

Cu ochii în lacrimi după eliminarea de la dublu mixt

„Îmi doream atât de mult să câștigăm și am intrat cu atâta încredere. Din păcate, nu am putut mai mult. Sunt dezamăgită și nu-mi vine să cred. Sunt însă o sportivă puternică și voi încerca să obțin mult dorita medalie la simplu sau la echipe alături de colegele mele”, a afirmat Bernadette Szocs, conform COSR, după eliminarea la dublu.

Ea a spus că a „crezut tot timpul” că cele mai mari șanse le are la dublu mixt pentru că sunt un cuplu sudat, joacă de mult timp împreună și se cunosc foarte bine: „Astăzi însă adversarii au fost mai buni”.

”Voi încerca să lupt în continuare pentru o medalie la Paris”, a promis Bernadette Szocs.

INTERVIURILE HotNews.ro