Sari direct la conținut

Jocurile Olimpice, postate pe YouTube de catre Comitetul Olimpic

HotNews.ro

Clipuri cu cele mai importante evenimente de la Olimpiada vor fi postate pe YouTube de catre International Olympic Committee (IOC) care a incheiat un acord oficial cu Google si isi va deschide propriul canal pe celebrul site de video-sharing, anunta Reuters.

„Prioritatea IOC este sa permita accesul la magia Jocurilor Olimpice a unui public cat mai larg. Pentru prima data in istoria JO avem acoperire online la nivel mondial si ne dorim ca intreaga desfasurare a competitiei sa fie disponibila si generatiei mai tinere de fani ai sportului care s-au reorientat catre zona online”, a declarat Timo Lumme, director de marketing al IOC.

IOC a declarat ca doreste prin aceasta miscare sa se apropie mai mult de piata tinerilor pe care YouTube o detine si ca va oferi 3 ore pe zi de reportaje si clipuri cu cele mai importante momente de la JO. Canalul YouTube al IOC (www.youtube.com/beijing2008) va incepe sa „emita” de pe 6 august si va fi prima data cand acoperirea media a Jocurilor Olimpice va fi disponibila gratis in jurul lumii, anunta Reuters.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro