Sari direct la conținut

Jones Lang LaSalle administreaza galeria comerciala din Carrefour Militari incepand cu 1 ianuarie 2013

HotNews.ro

Jones Lang LaSalle, firma specializata in servicii financiare dedicate domeniului imobiliar, a anuntat marti ca a castigat un nou mandat de servicii – administrarea galeriei comerciale din Carrefour Militari. Incepand cu 1 ianuarie 2013, compania va fi responsabila cu property managementul galeriei din parcul de retail situat in Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de 3.634 mp. Centrul este proprietatea Pradera Central European Fund (PCEF) si functioneaza inca din 2001, Carrefour Militari fiind primul hipermarket deschis in Romania.

„Acest nou mandat este o continuare a unei colaborari lungi si de succes cu Pradera Group si o oportunitate pentru echipa de Property Management de a-si dovedi expertiza in mentinerea unui nivel ridicat al gradului de ocupare, in reducerea costurilor operationale si in a aduce un plus de valoare proprietatii¬, a declarat Laura Niculescu, directoarea departamentului de Property Management al Jones Lang LaSalle.

Departamentul de Property Management al companiei Jones Lang LaSalle a fost constituit in anul 2010 si in prezent administreaza un portofoliu de peste 195.000 mp la nivel national, incluzand spatii de birouri cat si spatii comerciale si industriale, aflate in proprietatea fondurilor de investitii, a clientilor institutionali si a altor proprietari privati, precum Aviva Investors, Catalyst Capital, Chayton Capital, Nova Imobiliare si UniCredit Leasing.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro