Sari direct la conținut

Jucătorul-robot de la FCSB: „Dacă ar scrie cineva o carte despre el, ar fi bestseller"

HotNews.ro
Vlad Chiricheș, Foto: Imago
Vlad Chiricheș, Foto: Imago

Mihai Pintilii (39 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru GOLAZO.ro și a explicat secretele care au adus titlul la FCSB după o pauză de 9 ani. Antrenorul îl laudă pe Vlad Chiricheș, care l-a impresionat prin capacitatea de a se recupera după accidentări.

Aveți mulți ani la FCSB. A fost asta cea mai bună echipă în cei 9 ani de secetă? Mă refer valoric…

Nu cred! Au fost altele mai bune, ca lot. Dar acum am avut un grup de 14-15 jucători care au știut ce vor. Aici s-a făcut diferența. Evident cu aportul lui Florinel și Darius, ambii cu sezoane fantastice. Ei merită tot respectul. Ambii au tras echipa după ei în momentele dificile. Ai nevoie de astfel de jucători.

Ce ați trece la momente grele?

Acel 0-4 cu Rapid. Atunci au crezut că nu pot! Intrase panica în vestiar. Rapid venise la 4 puncte pentru că se înjumătățiseră punctele și venea primul meci din play-off. Atunci a fost puțină teamă. Câștigând cu Sepsi în primul meci, Rapid a pierdut, așa s-au liniștit apele. Cred că a fost primul moment în care s-a făcut diferența clar.

„Chiricheș e un robot! O carte despre corpul lui ar fi bestseller”

Chiricheș a trecut peste accidentare, s-a și operat la mână, a trecut și peste operația de la picior… Omul e un robot! E ceva ce eu nu pot explica în cuvinte. Nu știu! E un fenomen. Să te operezi și după 10 zile să vii să te antrenezi, mi se pare incredibil! Wow! E un exemplu, nu de urmat, de studiat. Ar trebui făcute cărți pe corpul lui. Dacă ar scrie cineva o carte despre el, ar fi bestseller.

Mai multe, pe Golazo.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro